BIJEG OD JAVNOSTI

Pattinson pronašao utočište kod Reese Whiterspoon

01.08.2012 u 10:25

Bionic
Reading

Pattinson nije viđen u javnosti nakon što je svijetom odjeknula vijest o prevari njegove djevojke Kristen

Kako se doznaje, Robert je pronašao sigurno utočište u vikendici filmske kolegice Reese Whiterspoon. Zvijezda 'Sumraka' je dotaknula dno nakon Kristenine isprike prošli tjedan zbog kratke romanse s redateljem Rupertom Sandersom, koji je radio na filmu 'Snjeguljica i Lovac' s Kristen u glavnoj ulozi.

Iako se nagađalo da je Robert otputovao u London da bi proveo vrijeme s prijateljima, prema najnovijim saznanjima trenutno se nalazi na ranču kolegice Reese Whiterspoon u Kaliforniji vrijednom sedam milijuna dolara. Izvori bliski Robertu otkrili su medijima da je mladi glumac u potpunom kaosu i ne zna što da čini. U međuvremenu, njegova sada već bivša ljubav pokušava stupiti u kontakt s njim porukama i pozivima. Kako se saznaje, Kristen daje sve od sebe da bi spasila svoju vezu.

Redatelj Sanders nakon kratke afere s glumicom pokušava spasiti svoj poljuljani brak noseći vjenčani prsten i nakon objavljenih slika njega i Kristen u strasnom zagrljaju.

Izvori bliski Robertu navode da glumac želi upoznati Rupertovu ženu Liberty Ross da bi saznao je li Kristen imala kratku aferu s Rupertom ili je njihova tajna veza trajala mjesecima.

Liberty Ross i Rupert Sanders su u braku punih deset godina i imaju dvije kćeri. Model i glumica Liberty nije izlazila u javnost nakon saznanja o muževoj prevari.

Prema medijskim napisima, Kristen je ostavila Ruperta nekoliko sati nakon što je otkrivena njihova romansa.

'Kristen nije imala namjeru ostaviti Roberta niti je Rupert imao namjeru napustiti svoju obitelj', izjavili su njeni prijatelji.

Nakon objave fotografija na kojima Kristen i Rupert razmjenjuju nježnosti dvojac je odlučio dati izjave u kojima navode da je kratka romansa bila velika greška.

'Ova romansa je ugrozila najbitnije u mom životu, osobu koju volim i poštujem, Roberta. Jako ga volim i užasno mi je žao', izjavila je Kristen netom nakon vijesti koja je odjeknula svijetom.

'Potpuno sam izbezumljen zbog boli i štete koju sam nanio svojoj obitelji. Moja predivna žena i djeca su sve što imam u životu, volim ih svim srcem i nadam se da ćemo se zajedno izvući iz ove situacije', izjavio je Rupert.