RAZMAŽENA BOGATAŠICA

Paris Hilton otkrila da u svom ormaru krije 100 istih plišanih trenirki u svim bojama

30.10.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Iako kao i većina žena pati na štikle, torbe i haljine, slavna bogatašica Paris Hilton nedavno je priznala da je potpuna ovisnica o plišanim trenirkama koje nosi gdje god stigne. U svom ormaru ima ih čak 100, i to u svim mogućim bojama

Paris Hilton oduvijek je bila jedna od onih bogatih djevojaka koje su slika i prilika Malibu Barbike. Iako obožava kratke haljinice, štikle i rozu boju, slavna nasljednica hotelskog lanca Hilton nedavno je priznala kako pati na trenirke i to one s potpisom poznatog brenda Juicy Couture.

38-godišnja profesionalna partijanerica, koju noćni klubovi masno plaćaju da bi sa svojim društvom partijala duž Amerike, priznala je u intervjuu koji je dala The Guardianu kako u svom ormaru krije 100 plišanih trenirki s potpisom poznatog brenda.

Razmažena bogatašica u intervjuu je progovorila o svom stilu odijevanja, modnim preferencijama i kultnim stajlinzima koji se pamte dan-danas, kao što je primjerice srebrna haljina koju je nosila za proslavu svog 21. rođendana, a koju je po uzoru na Paris prije dvije godine za svoj rođendan nosila i slavna manekenka Kendall Jenner.

'I dok sam odrastala uvijek sam imala vlastiti modni stil. Voljela sam biti posebna i drugačija te krojiti vlastite trendove. Sviđa mi se kako se odijevaju Kate Moss i Victoria Beckham - uvijek izgledaju tako chic i stajliš', rekla je slavna bogatašica koja je nakon prekida s Chrisom Zylkom nedavno viđena s novim dečkom.

'Kada idem na neku zabavu volim izgledati glamurozno i tada se raspojasam; volim blistati i osjećati se odlično. Imam svoj zaštitni znak - volim pink boju i šljokice', rekla je slavna plavuša.

Ipak, u privatno vrijeme najradije nosi udobnu odjeću.

'Moja odjeća za svaki dan je vrlo udobna. Volim Juicy Couture trenirke od pliša. Vjerojatno ih imam 100 u svim bojama', otkrila je Hilton.

'To je moja uniforma kada odmaram kod kuće ili idem na plažu, ili bilo gjde što ne uključuje crveni tepih', rekla je slavna bogatašica koja je priznala kako se proteklih godina njezin stil dosta promijenio, što može zahvaliti svojoj sestri Nicky Hilton koja joj je oko toga pomogla.

Sestra, čije je odijevanje oduvijek bilo čista suprotnost Parisinom, uvelike joj je pomogla u tome da izglanca svoj stil.

'Moje odijevanje ovisi o situaciji, ja sam kameleon. Mogu se pojaviti u Chanel odijelu i izgledati kao poslovna žena, ali ako idem na Halloween party onda ću dati sve od sebe da zablistam', rekla je Paris koja je trenutno posvećena reklamiranju svoje linije parfema.