ne propustite

Znate li kako sa samo jednim klikom na mobitelu uživati u čistome domu?

  • Autor: tnative
  • Zadnja izmjena 24.10.2020 07:59
  • Objavljeno 22.10.2020 u 06:40
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Giorgio Fochesato

Ubrzani način života naveo nas je da razmišljamo praktično, a svoje slobodno vrijeme rasporedimo pametno i kvalitetno. Uz posao i obitelj, čišćenje doma zvuči kao nemoguća misija. Rješenje često pronalazimo u pametnim uređajima, a jedno od njih je i naš maleni robotski pomagač Roomba 675 po vrhunskoj cijeni od 1.799,00 kn!

Ovaj robotski pomagač modernog je dizajna, te ima dovoljno snage i sve potrebne značajke kako bi usrećio svoje korisnike. Po vrhunskoj cijeni dobijete idealnog pomagača koji ima mogućnost povezivanja s WiFi vezom, a funkcija podešavanja vremena čišćenja pruža vam apsolutnu slobodu i oslobađa vas i od najmanjih obaveza usisavanja. Podesite samo vrijeme čišćenja, a ostalo će robot obaviti sam.

Glavne prednosti Roombe 675:

Čisti pametnije

Vrhunska cijena i WiFi veza glavne su prednosti ovog malenog pomagača, a ono što vam omogućuje WiFi veza je upravljanje robotom pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma, te vam na taj način omogućuje da što pametnije počnete čistiti svoj dom.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prilagodljiva glava za čišćenje 2. Generacije

Podesiva glava za čišćenje druga je generacija prilagodljivih sustava za čišćenje koja se automatski prilagođava različitim podnim površinama (laminat, tepih, linoleum, pločice).

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. S 30 godina stručnosti na području robotike i sa stalnim inovacijama iRobot® je usavršio naš robotski usisavač Roomba® kako bi pomogao temeljito očistiti podove u domovima diljem svijeta.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inteligentni navigacijski sustav - iAdapt

Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitihnačinaprilagođavanja specifičnom području,ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

3-stupanjski sustav čišćenja

Učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica u tri stupnja. Rotirajuća bočna četka očisti dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupačnih mjesta. Za učinkovitije čišćenje koristi dvije suprotno rotirajuće četke koje zajedno djeluju kao lopatica za smeće i metla koje s podova pokupe veće smeće, mrvice i kosu. Vakuumsko usisavanje još intenzivnije usisava smeće i sakuplja ga u košu.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pa da sumiramo, s obzirom na dugotrajno vrijeme rada, snažne performanse čišćenja te još mnoge specifikacije koje pokazuju njegovu vrijednost možemo reći da je ovaj robotski pomagač idealni omjer cijene i kvalitete. Ako ste ikad imali nedoumice u vezi ovog robotskog usisavača vjerujemo da smo vas uvjerili da razloga za brigu nema. Slobodno sjednite i uživajte dok Roomba za vas obavlja poslove čišćenja po vrhunskoj cijeni.

U nastavku pogledajte rad robotskog usisavača iz serije 600:

Nemojte propustiti priliku jer u periodu do 31.10.2020 Roomba 675 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.799 kn. Na akciji su i modeli Roomba 976 (za veče površine) s maloprodajnom cijenom od 3.799 kn i robotski perač podova Braava 390t s cijenom od 1.699 kn. Svoj robotski usisavač ili robotski perač podova možete nabaviti na iRobot Hrvatska trgovinama:

Određene akcijske modele robotskih usisavača Roomba i perača podova Braava možete pronači i kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, Emmezeta, Svijet Medija, Elipso, Harvey Norman, Links, eKupi, Bazzar. Više o artiklima i akciji možete si pogledati ovdje.

Požurite jer količine su ograničene!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!