SINGLE I POŽELJNE

Pamela Anderson i Sharon Stone su najseksi mame

07.05.2009 u 13:04

Bionic
Reading

Povodom skorašnjeg obilježavanja Majčina dana, najveće internet dating stranice birale su najseksi holivudske single majke. Najseksi showbiz mama po mišljenju muškaraca je prsata plavuša Pamela Anderson, dok su žene izabrale Sharon Stone

Nije lako biti single majka, imati karijeru i uz to sjajno izgledati, slaže se većina majki, no nekima i to polazi za rukom. Uz nekoliko milijuna na računu to je svakako puno lakše nego u situaciji kada treba spajati kraj s krajem, jer zadnje što takvoj samohranoj majci prolazi  kroz glavu je 'izgledam li dovoljno seksi'.

Međutim, u svijetu showbiza seksi izgled je očito najvažniji, a Pamela Anderson i Sharon Stone dokazale su da se i u srednjoj dobi može izgledati jako seksi te da majčinstvo nije izgovor za zapušten izgled.

Muškarcima je prsata Pamela najseksi majka, dok je nešto manje glasova od nje dobila je Sharon Stone, a slijede ih mlađe kolegice Kate Hudson, Reese Witherspoon i Denise Richards. Ženski poredak izgleda malo drugačije, a njima je na prvom mjestu zreli seksipil Sharon Stone, pa Pamela Anderson, Reese Witherspoon, Kate Hudson i Liv Tyler.