STANI PA GLEDAJ!

Pa vi sad recite da ona nije najljepša holivudska diva

12.02.2015 u 20:00

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Glumica Charlize Theron sigurno je jedna od najljepših holivudskih diva, a to je još jednom dokazala na Sanremu, na kojem se pojavila u raskošnoj crnoj haljini i zadivila sve goste

Charlize je bila posebna gošća na 65. po redu glazbenom festivalu Sanremo u Italiji, a odabrala je crnu plisiranu haljinu sa zlatnim rubovima, što je savršeno pristajala uz njezinu plavu kosu. Uz trendi bob valovitu frizuru, lijepoj glumici nije trebalo previše šminke, a širok osmijeh i pozitivne vibracije bili su i više nego dovoljni da u tren oka osvoji publiku u teatru Ariston.

39-godišnja glumica voditelju Carlu Contiju kratko je odgovorila na nekoliko pitanja o karijeri i privatnom životu. Na pitanje vidi li u braku i s kime bi poželjela hodati prema oltaru, lijepa Charlize brzo se snašla, piše Daily Mail.

'Više sam zainteresirana za dugotrajnu i kvalitetnu vezu, ali ne vidim se u bijeloj vjenčanici. O tome nisam sanjarila ni kao djevojčica, ali tko zna, možda se jednom predomislim', odgovorila je Charlize i spretno izbjegla pitanje o vjenčanju s glumcem Seanom Pennom, koji je ostao u Americi.