KOJOJ BOLJE PRISTAJE?

Ovu haljinu Jennifer Lopez nosila je prije samo 10 dana, a ima ju i Nives Ivanišević

23.05.2024 u 21:17

Bionic
Reading

Za izlazak na Majčin dan u bar Wally's na Beverly Hillsu Jennifer Lopez odjenula je fantastičnu crno-narančastu haljinu s cvjetovima i uvjerila nas da je ovaj model daleko jedan od najpoželjnijih u proljeće, a toga je očito svjesna i supruga Gorana Ivaniševića, nekadašnja voditeljica Nives Ivanišević, koja je odjenula istu kreaciju brenda La DoubleJ

Nekadašnja radijska voditeljica ovih je dana sa svojim prijateljicama uživala u ženskom odmoru na moru, gdje su napunile baterije za sve ono što je pred njima. Putovanjem se pohvalila i sama Nives Ivanišević koja je objavila i neke fotografije s odmora.

Nama je za oko odmah zapela crno-narančasta haljina s cvjetovima, u kojoj je pozirala raspuštene kose pored bazena, ali i s pogledom na more. Nije trebalo dugo da zbrojimo dva i dva i vratimo se desetak dana unatrag kada je upravo tu istu haljinu za izlazak na Majčin dan u bar Wally's na Beverly Hillsu odjenula i slavna Jennifer Lopez.

Haljina koja se Jennifer posebno dopada kreacija je brenda La DoubleJ, koji se oslanja na vječni vintage talijanski stil. A Visconti, model koji ne može prestati nositi, načinjen od krepa te ukrašen cvjetnim uzorkom toplih tonova u romantičnoj silueti iz 70-ih s visokim ovratnikom te nabranim manšetama i rubom.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zahvaljujući univerzalno laskavom obliku i raznovrsnim stilovima, prošivena, višeslojna haljina s volanima i naglašenog volumena glavni je modni komad za tople dane.

Ovaj model sjajno pristaje i supruzi našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives, koja je uz haljinu odabrala sandale u bež boji te je raspustila svoju dugu, tamnu kosu.

sve osim nogometa