IT KOMAD SEZONE

Ovom su vestom zaluđene modne ovisnice

10.10.2016 u 14:30

  • +3

It vesta

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vrijeme je za tople veste, a ove sezone u moru modela istaknula se crveno-bijela vunena vesta s predimenzioniranim puf-rukavima i aplikacijom crne pantere. It vesta očekivano nosi potpis modne kuće Gucci, a predmet je želja brojnih zaljubljenica u modu

U ovom efektnom komadu prva se, još ovoga ljeta, prošetala zgodna manekenka Izabel Goulart te je skupocjenu Guccijevu crveno–bijelu vestu s velikom panterom na prsima i predimenzioniranim puf-rukavima znalački kombinirala uz bijele Frameove traperice i čipkaste espadrile s potpisom Valentina.

Trebalo je samo pričekati da temperature padnu i da fashionistice pokažu svoj najnoviji modni ulov, pa su u vesti koja dolazi s paprenom cijenom od 22.000 tisuća kuna proteklih tjedana prošetale modne urednice Eva Chen i Christine Centenera iz Voguea, kao i 17- godišnja ljepotica Selah Marley, kći pjevačice Lauryn Hill i unuka Boba Marleyja.

?? ways 2 flex in Gucci 4 vogue.com - check it outtttt

A photo posted by selah (@selahmarley) on


Jedna od najpoželjnijih krpica ove jeseni, statement vesta s potpisom kreativnog direktora modne kuće Gucci Alessandra Michelea savršen je spoj modnog maksimalizma po kojem je poznat i preppy looka na moderan, svjež način.

Vesta se poigrava srednjoškolskim američkim uniformama s uvijek efektnom crvenom, bijelom i plavom kombinacijom boja, a krase je šljokicama ukrašena crna pantera na prsima koja simbolizira hrabrost i moć te predimenzionirani puf-rukavi, dok je na leđima izvezena fraza l’aveugle par amour, što znači 'slijepa za ljubav'.


Fashionistice koje ni visoka cijena nije spriječila da svoje odjevne kombinacije obogate jednim od najpoželjnijih komada iz aktualne jesensko-zimske Guccijeve kolekcije pokazale su da se s lakoćom može nositi i kombinirati.

Brazilska ljepotica Izabel Goulart nosila ju je na obične uske bijele traperice, dok je modna urednica Eva Chen otišla korak dalje i kombinirala je uz crne kožne hlače, nazvavši je 'epskom Guccijevom vestom za navijačice'.

#streetstyle #instafashion #evachen #gucci #sweater #fancy #love #ss17 #mfw

A photo posted by @monochromist_dose on


Christine Centenera poigrala se još jednim Guccijevim komadom, bijelom suknjom s vertikalnim prugama, i složila odvažnu modnu kombinaciju kojom je opet dominirala kul vesta.

ᶜᴴᴿᴵᶳᵀᴵᴺᴱ ᵛᴼᴸ:ᴵᴵᴵ___[??????] @centenera

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀──━ L M W ━── (@lmw_images) on