SJAJAN IZBOR

Ovom je haljinom potvrdila titulu modne ikone

21.04.2016 u 10:37

  • +2

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Britanska modna ikona Sienna Miller, osim što dominira urbanom modom, jednako dobro briljira i na crvenim tepisima. U povodu predstavljanja svog novog filma 'High-Rise' na Tribeca Film Festivalu, ponovno je zablistala na crvenom tepihu zahvaljujući zanimljivoj haljini

U društvu filmskih kolega glumica Sienna Miller njujoršku premijeru novog filma obilježila je pojavom u crvenoj haljini škotskog dizajnera. Riječ je o crvenoj haljini srednje dužine koja se nalazi u sklopu kolekcije jesen/zima Christophera Kanea. Običan kroj haljine posebnost može zahvaliti prorezima oko struka, zanimljivim vrpcama i metalnim detaljima poput slova koji čine prezime dizajnera i sjajnim privjescima nalik dijamantima.

Metalne dodatke na haljini 34-godišnja glumica naglasila je pomoću srebrnih cipela s potpeticom i otvorenim prstima. Neopterećen stil koji već godinama preferira i njeguje i ovaj je put došao do izražaja, a u zaokruživanju najnovijeg izgleda pomogla je frizurom nemarne punđe iz koje su izvirivali pramenovi kose i make-upom u prirodnim tonovima.

Iako po pitanju mode uglavnom ne griješi, nekoliko njezinih svečanih pojavljivanja nije naišlo na odobravanje modne struke. Tribeca Film Festival pokazao se kao popravni ispit koji je uspješno savladala potvrđujući dodijeljenu titulu britanske modne ikone.

U najnovijem filmu naslova 'High-Rise', koji se bazira na književnom predlošku J. G.-a Ballarda, tumači lik Charlotte Melville - stanovnice kompleksa nebodera 70-ih godina.