Vrhunska jela s potpisom najboljih

Ovog Valentinova u Tomassinu za vas kuhaju poznati Chefovi Jeffrey Vella i Ivica Štruml

09.02.2024 u 12:28

Bionic
Reading

Popularni talijanski restoran Tomassino ove godine donosi posebnu ponudu za Dan zaljubljenih. Uz profinjena jela pomno izabrana i objedinjena u specijalni jelovnik kojeg potpisuju poznati chefovi Jeffrey Vella i Ivica Štruml, Tomassino je hit gastronomska destinacija ovog Valentinova

Vrhunski talijanski restoran Tomassino, smješten u prizemlju luksuznog Sheraton Hotela, osim atraktivne lokacije, nudi spoj moderne elegancije i opuštenog, prostranog ambijenta. Obavijen dugačkom staklenom stijenom hotelskog prizemlja i predivnim pogledom na ulicu, restoran nudi savršeni romantični ugođaj dosljedan Danu zaljubljenih.

Ovog Valentinova autentično iskustvo talijanske kuhinje pomiješano s daškom hrvatske tradicije za vaš stol donijet će renomirani chefovi Jeffrey Vella i Ivica Štruml, dok će za odabir vina biti zaslužan legendarni vinar Vlado Krauthaker. Specijalno kreirani jelovnik za zaljubljene sastojat će se od nekoliko sljedova, a u ponudi ćete moći pronaći sve od ukusnih predjela poput bottarge ili hrskave brizle, glavnih jela poput rižota, artičoka ili kroketa od palente i zečje jetre, pa sve do ukusnih i raznovrsnih domaćih kolača. Od vina na meniju će se pronaći Graševina Mitrovac i Kasna Berba, Muštra, Pinot Sivi, Merc, ili Chardonnay Rosenberg.

„Ivica Štruml i ja pomno smo kreirali jela koja će savršeno ići uz ljubavni ambijent koji će nas kroz Valentinovo obavijati. Sva jela radimo s maksimalnom pažnjom, a namirnice koje koristimo najbolje su kvalitete. Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno i da kroz naša jela osjete djelić ljubavi koju i sami slave na taj poseban dan“, izjavio je gastronomski direktor Maistra grupe Jeffrey Vella.

Vrhunski jelovnik koštat će 75 eura po osobi, a osim vrhunskog gastro iskustva, goste će zabavljati Bruno Rački Acoustic duo, glazbenik čiji je glas oduševio žiri showa Supertalent.

Bar hotela Sheraton će također u svoju ponudu uvrstiti nešto za zaljubljene. Na Valentinovo vas očekuju vrhunski pjenušac ili koktel po izboru, kao i ukusni zalogaji poput dimljenog lososa, čvaraka, aromatičnih i hrskavih zamotuljaka ili voćne paštete od dunja. Moći ćete se zasladiti uz domaće kolače i kolače za van. Uz pristupačne cijene, ugodnu atmosferu i najbolja imena iz svijeta kulinarstva, ovog Valentinova Sheraton Zagreb Hotel glavna je romantična destinacija za one željne vrhunskog gastronomskog doživljaja.

Jeffrey Vella glavni je chef poznatog rovinjskog restorana Cap Aureo u Grand Park Hotelu Maistre Collection. Cap Aureo poznat je po tome što koristi samo najbolje sastojke, pri tom uključujući što više mikrolokalnih namirnica. Tjedne ili mjesečne promjene menija kreira u skladu sa sezonama, dok se njegovi degustacijski meniji sastoje od pet ili šest, pa sve do i trideset sljedova i najbolje odabrane vinske karte. Svoju kulinarsku karijeru započeo je u ranoj mladosti, a kroz život je imao priliku kuhati za mnoga vrhunska domaća i strana imena. Ivica Štruml jedan je od najvažnijih hrvatskih chefova. U svojoj kulinarskoj karijeri radio je za etablirane zagrebačke hotele, a zadnjih nekoliko godina radi kao chef za grupaciju Maistra uz Jeffreya Vellu.