HRABAR ODABIR

Ovo su traperice koje vole slavne ljepotice

15.01.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Uz standardne siluete traperica, modna industrija često nas počasti nekim otkačenim modelom koji djeluje zahtjevno za nošenje. Jedan takav osvojio je naklonost dama poput latino dive Jennifer Lopez i popularne djevojke današnjice Belle Hadid

Retro modeli traperica, poput onog s trapez nogavicama, posljednjih sezona doživljavaju pravu modnu renesansu, a slavne dame poput J.Lo i Belle Hadid u praćenju ovog modnog trenda uspjele su otići korak dalje.

Iako njeguju različit stil odijevanja, ove dame osvojili su modeli traperica ekstremno širokih nogavica i korzetnog struka.

Tijekom boravka u Londonu it djevojka današnjice Bella Hadid pohvalila se crnim modelom traperica s potpisom dizajnerice Sare Battaglije. Spomenuti model, koji se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od dvije tisuće kuna, Bella je kombinirala s crnom majicom koja je utaknuta u traperice naglašavala korzetni detalj.

  • +16
Jennifer Lopez i Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sličan pristup nošenju traperica ekstremno širokih nogavica imala je i latino diva Jennifer Lopez. Tamnoplavi model s potpisom talijanskog brenda Brunello Cucinelli istaknula je klasičnom vestom prugasta uzorka koju je, poput Belle, odlučila nositi utaknutom u traperice, a čija cijena dostiže gotovo osam tisuća kuna.

Prema riječima modnih znalaca, ovaj specifičan model traperica, koji djeluje poput suknje maksi kroja ili popularnih palazzo hlača, zahtijeva jednostavne odjevne komade kao što je obična crna majica, koja je najsigurniji izbor.