HOROSKOP I KARIJERA

Ovo su najbolji poslovi za temeljitog, pouzdanog i maštovitog Bika

26.05.2018 u 08:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući pouzdanosti, ustrajnosti i temeljitosti vrlo ste traženi na tržištu rada i sposobni ostvariti izvrsnu profesionalnu karijeru. U nastavku pročitajte koji su poslovi idealni za vas

Kuhar, gastronom

Krase vas istančano nepce, maštovitost i strpljivost, osobine koje vode do sjajne kuharske karijere. Sposobni ste stvarati vrhunska jela i redovno skupljate pozitivne recenzije za svoj rad. Pripazite na liniju i odolite konzumiranju većih količina svojih kreacija. Uspješni ste i kao degustator i autor u gastro kolumnama.

Poljoprivrednik

Praktični i organizirani, obožavate raditi na polju i u vrtu. Krajnje ste strpljivi prilikom obrađivanja tla, sjetve i žetve, a onda uživate u plodovima svog rada. Ekološki osviješteni, u uzgoju najradije koristite prirodna zaštitna sredstva te izbjegavate upotrebu toksičnih kemikalija. Ako uzgajate životinje, hranite ih na čistim pašnjacima.

Kozmetičar, šminker

Svijet ljepote i kozmetike pod okriljem je Venere, koja vlada vašim znakom i daje vam istančan osjećaj za formu, strukturu, ravnotežu i odnos svjetla i sjene. Nakon tretmana kod vas vaši su klijenti oduševljeni i preporođeni. Iako u svijetu kozmetike vlada žestoka konkurencija, vi je nadmašujete svojim širokim spektrom ideja i upornim radom.

Financijski stručnjak

Dalekovidni ste, vješto gospodarite novcem i izvrsno se snalazite u svijetu financija. Bilo da radite kao službenik u banci, računovođa, knjigovođa ili revizor, za vas poslodavci i klijenti imaju uglavnom riječi pohvale. Svojom marljivošću ujedno podupirete razvoj zdrave i stabilne ekonomije.

Dizajner interijera

Umjetnik i graditelj u ovom pozivu nalaze ispušni ventil. Vaše maštovite i kreativne ideje mogu značajno poboljšati kvalitetu života klijenata, bilo da se radi o dizajniranju komercijalnih, industrijskih ili stambenih prostora. Najbolje vam leži usklađivanje praktičnog i estetskog aspekta interijera.

Ostala prikladna zanimanja: arhitekt, graditelj, slikar, glazbenik, režiser, producent, krojač, knjižničar, povjesničar, trgovac nekretninama i umjetninama, vinar, biolog, estetski kirurg.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia