MODNI KLASIK

Ovo su najbolje male crne haljine u ovoj godini

24.11.2016 u 10:27

  • +9

Najbolje male crne haljine

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poput proteklih, i ove godine svjedočili smo mnoštvu prelijepih haljina na crvenim tepisima, a ugledni Harper's Baazar odlučio se fokusirati na klasik među njima, sastavivši listu najboljih malih crnih haljina na crvenim tepisima

Približavajući se kraju godine većina modnih magazina tradicionalno slaže tematske liste kojima se osvrću na pamtljive modne trenutke u njoj. Ugledni Harper's Baazar odlučio je stvoriti listu, prema njihovom mišljenju, najboljih malih crnih haljina viđenih na crvenim tepisima.

Ova omiljena krpica i dobitno rješenje u trenucima kada nismo sigurni što odjenuti, između ostalog, pronašla se i na listi komada koji najviše privlače muškarce. Gotovo da ne postoji žena koja nije svjesna posebne moći male crne haljine. Prema mišljenju brojnih modnih znalaca, ona slovi kao odjevni predmet koji svaka žena treba imati u ormaru.

'Ova godina još je jednom dokazala da mala crna haljina visoko kotira na listi najomiljenijih krpica slavnih dama', ističe Harper's Baazar izdvojivši 55 primjera malih crnih haljina stvorenih od kože, čipke ili bogato ukrašenih tkanina.

Na listi slavnih nositeljica malih crnih haljina očekivano se pronašla vojska Viktorijinih anđelica, a koje su, sudeći prema uglednom magazinu, nosile najbolje primjerke ovog klasika. Visoko prvo mjesto na listi zaslužila je reality zvijezda Kim Kardashian zahvaljujući vintageValentinovoj haljini u kojoj se pojavila na dodjeli MTV-jevih nagrada.