NOVA POMAMA

Ovo su hlače koje svi žele imati

10.05.2013 u 08:42

  • +24

Hlače, trendovi 2013.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Malo po malo u modu su se uvukle svilenkaste hlače koje krojem, materijalom i uzorcima podsjećaju na svilene pidžame. Ubrzo su postale hit koji nas mami iz svih izloga, a ima ih već i po svim našim gradskim špicama. Pogledajte što se po dućanima nudi od ovog trenda

I dok su u početku često slovile kao hit za ležernije outfite, sada se 'pidžama-hlače' nose i uz svečane košulje za važne prilike.

Oko pojasa ove su hlače najčešće spojene tek špagicom ili gumom i nose se nešto niže na bokovima. Šire su, a završavaju ili ravnih nogavica ili stisnute gumicom na gležnjevima. Šire varijante poruba gotovo dodiruju pod.

Ima ih jednobojnih, češće su tamnije varijante, uz dakako ove sezone vrlo trendi žuto-zelenu boju, ili pak narančasto-crvenu. Uzorci su sitni, a životinjski print nezaobilazan je i kad su ove hlače u pitanju.

Tko bi rekao da će takav jedan komad ženske odjeće postati hit koji se može čak, pravilno iskombiniran, isfurati na seksipil? Pogledajte kako ovaj trend vide dizajneri Zare, H&M-a, Bershke, Ann Christine, Pull&Beara