TREND KOJI TRAJE

Ovo su cipele kojih se slavne dame ne mogu zasititi

05.10.2016 u 07:17

  • +15

Hit cipele Stelle McCartney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nije se jednom dogodilo da određeni model cipela samouvjereno vlada po nekoliko sezona i slavne dame ne mogu im odoljeti unatoč novim kolekcijama. Ovaj su put to statement cipele s platformom slavne dizajnerice Stelle McCartney, a na dugoj listi slavnih dama koje ih nose su i poznate Hrvatice

Tom se trendu priklonila i supruga nekadašnjeg Dinamovog igrača Luisa Ibaneza, lijepa Matea. Par je došao podržati kolegu Etta, također nogometaša, koji je otvorio modnu trgovinu u jednom zagrebačkom šoping centru, a Ibanezova supruga outfitom je pokazala da itekako prati trendove.

Niti ona nije odoljela popularnim cipelama Stelle McCartney s povišenim đonom i ukrašene zvijezdama. Te su cipele pravi hit već nekoliko sezona i nosile su ih mnogobrojne slavne ljepotice, a na njih nisu ostale imune ni neke od poznatih Hrvatica, poput Severine i Jelene Rozge


Matea Ibanez uparila je trendi cipele s još nekoliko mondenih detalja. Baršun je doživio velik povratak ove sezone, a ona je odmah uskočila u udobnu sivu haljinu od te tkanine pa zaokružila stajling choker ogrlicom i elegantnom torbicom.

Da trend neobičnih cipela s potpisom kćeri Paula McCartneyja ne jenjava, potvrdila je i izazovna holivudska diva Salma Hayek. Dok je Matea nosila takozvane plave stelice, Salma Hayek je za najnoviju reviju Stelle McCartney na pariškom Tjednu mode kombinirala srebrni model uz lepršavu bijelu haljinu i pokazala vitke noge.