FASHION GURU

Nakon dosta vremena Ana Begić nas je modno iznenadila - i to ugodno - dok je Iva Jerković bila magnet za poglede u sakou na golo tijelo

  • 05.10.2022 u 11:11

  • Bionic
    Reading

    Domaće glumice zablistale su u provjerenim crnim kombinacijama, a Fashion Guru ovaj put nije imao nijednu zamjerku na njihove stajlinge

    Nakon dugo vremena glumica Ana Begić nas je itekako iznenadila - i to ugodno. Naravno da je za svoj izlazak izabrala odijelo, kao i većina Hrvatica, pogotovo Antonija Blaće, koja bilo privatno, bilo na telki nikamo ne ide bez sakoa, ali da se mi vratimo na Begićku.

    Njezin izbor odijela s trapez hlačama bio je izvrstan, pogotovo s detaljem glamuroznog nakita. Frizura je također složena tako da prati cijeli stajling. Moram priznati da sam itekako zadovoljan Aninim pojavljivanjem na premijeri predstave.

    • +15
    Poznati na premijeri predstave 'Tvorničke postavke' Ksenije Marinković Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar

    Nije ona jedina koja se odlučila za dekoltirano crno odijelo - iznijela ga je i Iva Jerković iskoristivši staru i provjerenu formulu za privlačenje pogleda.

    Makar njoj to ne treba jer privlači samom pojavom, ali toga nikad dosta, pa je tako izazovno odjenula sako na golo tijelo, što se itekako primijeti, te bez nakita, samo s povećim naušnicama, i jačim makeupom Iva je bila magnet za poglede.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.