MODNA LEKCIJA

Ovo je prava kraljica stila

09.07.2015 u 13:09

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia posjetila je Luxembourg s kraljem Felipeom, a svi su zamijetili prljavobijeli kaput koji je odabrala jer upravo je to najnoviji zimski modni trend

Španjolska kraljica raspoloženo je razgovarala s okupljenima koji su je došli pozdraviti te razdragano prihvatila cvijeće od djevojčice koja ju je očito šarmirala.

Iako strani mediji ne prate uvijek baš svaki njezin korak, modni stil itekako hvale jer svojom elegancijom i profinjenošću lako bi mogla zasjeniti i neprikosnovenu kraljicu stila Kate Middleton

Ove su sezone u điru upravo kaputi kakav je odabrala kraljica Letizia, dakle oni koji se omotaju oko tijela i povežu pojasom, a krem boja samo je još jedan znak da zna što je dobar stil.


Za svečano primanje u palači Grand Ducal kod vojvode Henrija odjenula je haljinu također u prljavobijeloj boji, ali izvezenoj čipkom koja vezom podsjeća na španjolske motive. Neizostavne štikle uparila je s torbicom i čipkom u sivoj boji tako da joj se zaista ne može ništa prigovoriti, čak i kada bi to zli jezici silno željeli.