RAZGOLIĆENE ZAVODNICE

Ovo je novi seksi adut trendi Hrvatica

08.11.2013 u 12:25

  • +4

Seksi adut trendi Hrvatica

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Vanja Halilović, Nevena Rendeli, Anamarija Asanović i Jelena Rozga samo su neka od poznatih lica koja ove jeseni zavode pokazujući trbuh

'S obzirom na to da trpim ogromne bolove zbog 'Plesa sa zvijezdama' i fizički se pripremam kao da se spremam za Olimpijadu, morala sam večeras pokazati taj trbuh. Ovo je jedinstvena prilika', rekla nam je nedavno Nevena Rendeli koja je obnažena trbuha stigla na prvu večer Fashion hr-a.

Seksi ravan trbuh na Cro A Porteru izložila je i loto-djevojka Vanja Halilović koja nam je tada priznala kako je prava sretnica jer, unatoč činjenici da ne vježba i ne pazi što jede, može priuštiti pokazivanje pupka.


Lijepa Korana Gvozdić na modnom je tjednu svoj trbuščić škrto naglasila, baš kao i mlada dizajnerica Anamarija Asanović koja si je pak dala oduška odjenuvši Jelenu Rozgu u svoju crvenu kreaciju u kojoj je istaknula figuru balerine.

Ultrakratku majicu na crno-bijele pruge odjenula je Iva Jerković koja se zbog bujnih grudi doimala još kraća. Iako je za poziranje uvukla trbuh, čini nam se da bi i bez toga izgledala jednako bombastično.

Seksipil je pak prštao na sve strane kada se u kombinaciji s golim pupkom u centru pažnje pojavila Lana Jurčević na svom koncertu u Melbourneu u Australiji. Zgodna Lana pomutila je um svojim stylingom, baš kao i Jelena Perčin koja je odabrala haljinu koja ne pokazuje previše, ali itekako igra na kartu zavodljivosti.