boja koja će obilježiti ovu godinu

Ovo je IT boja u 2022. godini, evo što smo sve pronašli u Very Peri nijansama!

31.01.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Plavo-ljubičasti svijet

Kao i svake godine Pantone Color Institut otkriva koja će to boja obilježiti godinu koja dolazi, a za 2022. godinu odlučeno je da to bude Very Peri. Boju koja će vladati u novoj sezoni opisuju kao dinamičnu plavu s ljubičastim i crvenim podtonovima, a inspiracija za ovu potpuno novu nijansu bilo je svima izazovno razdoblje korona virusa i izolacija.

Very Peri plavo-ljubičasta boja pokazuje bezbrižno samopouzdanje i odvažnu znatiželju te simbolizira sigurnost u ovim nesigurnim vremenima.

I dok iščekujemo sve novitete u novoj IT boji potražili smo inspiraciju u svijetu mode, ljepote i uređenju doma - evo što smo sve pronašli u plavoj i ljubičastoj boji!

1. Dyson Airwrap

Novi model popularnog Dyson Airwrap uređaja dolazi u zagasito plavoj boji sa zlatnim detaljima. Dyson Airwrap omogućuje potpuno novi način za oblikovanje kose, a kosu uvlači i omotava koristeći zrak. Uz cijeli set nastavaka birajte frizuru kakvu želite, volumizirane kovrče, valovi, glatko završno sušenje… Još jedna prednost je što Dyson Airwrap oblikuje i suši bez ekstremne topline - i sve to u boji koja se ‘nosi’ u 2022. godini!

2. Crystal Vision naušnice "Galactic"

Posebne Crystal Vision naušnice Galactic u ljubičastoj boji specifične su po asimetričnom rezu kristala koji ih svojim nepravilnim oblikom izdvaja od ostalih modela. Neobičnim Galactic naušnicama naglasite svoju individualnost, a istovremeno budite u trendu u ‘zadanoj’ boji 2022. godine.

3. Dvosjed Karo 2

Osvježite svoj dnevni boravak prekrasnim dvosjedom Karo u sivo-ljubičastoj nijansi i uživajte u mekanom dodiru baršuna.

4. Svilena spavaćica

Svestran i luksuzan komad koji se može nositi kao slip haljina ili spavaćica u ovoj verziji dolazi s 95% dudove svile i 5% elastina. Spavaćica dizajna opuštene siluete koji sadrži prilagodljive naramenice kako bi se još bolje mogla prilagoditi strukturi tijela.

5. Dyson V11 Torque Drive Extra bežični usisavač

Zašto i vaši kućanski aparati ne bi bili u živoj boji? Dyson V11 Torque Drive Extra ima dvostruko jači usis od bilo kojeg drugog bežičnog usisavača te se automatski prilagođava između tepiha i tvrdih podova kako bi produžio trajanje baterije.

6. Family deka Pierre Cardin

Unesite ljubičastu nijansu i u svoju spavaću sobu uz najmekšu Pierre Cardin deku.

7. Sencor kuhinjski robot mikser

Počastite se novim kuhinjskim robotom ljubičaste boje! Sencor kuhinjski robot mikser sa snažnim motorom od 800W, sustavom za miješanje mase, 4-litrenom posudom od nehrđajućeg čelika i još puno dodataka za užitak pripremanja jela i slastica.

Cijeli niz proizvoda inspiriranih Very Peri nijansom pronađite na Bazzaru!