PLAVA, ŽUTA ILI?

Ovo je haljina koja je srušila internet!

27.02.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Nevjerojatno zanimanje na internetu izazvala je haljina neobične boje o kojoj ne prestaju brujati društvene mreže

Bizarna rasprava oko boje haljine čiju je fotografiju škotska pjevačica Caitlin McNeill postavila na svoj Tumblr srušila je Buzzfeed i postala najpopularniji pojam na Twitteru: #TheDress preko noći je postao prvi na listi trendova.

Sve je krenulo oko pitanja koje je boje zapravo ta haljina: je li ona zlatno-bijela iili crno-plava, a bizarna rasprava koja je zaokupila korisnike na društvenim mrežama ne prestaje.

Neobična online rasprava zaludjela je korisnike, a u bizarnu raspravu uključile i slavne osobe poput Justina Biebera, Kim Kardashian, Demi Lovato i Taylor Swift.

'Nije mi jasna ova čudna debata o haljini i vjerujem da se radi nekom triku. Zbunjena sam i uplašena. P. S., očito je plava i crna', komentirala je country pop zvijezda Taylor Swift.

U ovoj bizarnoj priči našao se i Wired, a rasprava se nastavlja. Haljina oko koje se lome koplja kreacija je Roman Originals. Ni sportski svijet nije ostao imun pa su se u raspravu oko haljine uključili i plivač i olimpijac Ryan Lochte, košarkaš Chandler Parsons, a o 'slučaju' su se oglasili i klubovi LA Dodgers, Rowdy Reptiles, USC Trojans... Ludilo oko haljine trese svijet.