SVE NAM JE OTKRIO

Ovo je frajer zbog kojeg se Hrvatice bude u šest ujutro

24.06.2014 u 10:59

Daniel Bilić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Radijski voditelj Daniel Bilić, zahvaljujući svom šarmu i osebujnom smislu za humor, već punih 13 godina zabavlja slušatelje Soundset plavog, a posebno su mu naklonjene Hrvatice koje zbog njega radio slušaju već u šest ujutro kada započinje njegov 'Jutarnji zornjak'. Za tportal nam je otkrio opsjedaju li ga žene te zašto je odustao od policijske uniforme

'Na Soundset plavi došao sam odmah nakon srednje škole. Tada sam paralelno upisao kriminalistiku, ali nakon dvije godine kada sam odradio praksu u policijskoj postaji, shvatio sam da to nije za mene i drugi dan se ispisao s faksa. Znao sam otići na praksu u postaju i bio sam lokalni 'bobi' na Trešnjevci i onda bih nakon prakse dolazio u uniformi na radio i odrađivao emisiju', ispričao nam je Daniel Bilić kojeg smo pitali je li imao više obožavateljica kada je nosio uniformu. 'Eh, tada nije bilo Fejsa pa su mi namigivale samo tete portirke na ulazu na posao', kaže u šali.

Dodaje kako mami nije drago što nije završio fakultet. 'Mama si vjerojatno misli, ajde, ima još vremena, naći će on normalan posao. Jer, ako nisi u uredu osam sati dnevno, gubiš vrijeme u životu', objašnjava ironično Daniel koji je upisao i privatni fakultet novinarstva, no kako su mu se predavanja činila zastarjela, odustao je i od toga. Nama je pak priznao: 'Malo sam lijen po pitanju učenja.'


Iako se već godinama budi u pet sati ujutro, u svom poslu uživa, a za njega se priprema kada mu trebaju određene informacije, a dosta pripreme odradi, kako kaže, s ekipom na šanku.

Budući da mu je nedavno za dlaku izmakla Večernjakova ruža za najboljeg radijskog voditelja, pitali smo ga je li se umislio nakon tog priznanja. 'Baš da sam se mogao više uobraziti – to je nemoguće. Beskrajan je jedino svemir i moj ego', kaže Daniel.

Je li onda ego glavni krivac za uspjeh kod žena? 'To mi je prvi glas. Jedine žene koje mi prilaze su kumice na placu koje mi nude svježi sir', kaže ovaj simpatični voditelj čije srce već pet godina pripada njegovoj Zorici. No svadbena zvona još neko vrijeme neće zvoniti. 'Neću vam to reći zato što ne znam. Datum mi nije još ni u malom prstu. Osvojio sam je zato što sam 'tovar'. Pritom ne mislim na dalmatinski šarm, nego na upornost', kaže ovaj 31-godišnji Zadranin.