VELIKA KONKURENCIJA

Ovo je 10 najbolje odjevenih žena u Hollywoodu

17.10.2015 u 10:31

  • +6

Najbolje odjevene žene na svijetu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznati časopis InStyle objavio je listu najbolje odjevenih žena na u Hollywoodu, a na prvo mjesto zasjela je Rihanna koja je sve oduševila pink haljinom Giambattiste Vallija na dodjeli nagrada Grammy

Samo nekoliko minuta prije nego što je završio dolazak uzvanika na crveni tepih uoči dodjele glazbenih nagrada Grammy, u maniri prave zvijezde došetala se Rihanna i sve ostavila bez daha pojavivši se u raskošnoj pink haljini s potpisom Giambattiste Vallija. 'Ona nosi visoku modu jednako kao običnu majicu', rekao je Valli za slavnu pjevačicu.

Na drugom mjestu najbolje odjevenih našla se crvenokosa glumica Julianne Moore. Lijepa oskarovka ove je godine trijumfirala na samo tijekom sezone filmskih nagrada već i na crvenim tepisima, a jedan od boljih stylinga imala je u Cannesu gdje je doslovno blistala u prekrasnoj haljini duboka dekoltea Giorgio Armani Privé, ukrašenoj perjem i šljokicama.

Emma Stone sve je očarala na dodjeli Zlatnih globusa na koje je došla za razliku od drugih zvijezda, odjevena u hlače. 'Ako itko može na Zlatne globuse odjenuti hlače i izgledatišik, onda je to Emma', rekla je njezina stilistica Petra Flannery koja priznaje da je Lanvinov kombinezon bio riskantan potez koji se na kraju isplatio jer je mlada crvenokosa glumica u njemu izgledala senzacionalno.

Na premijeri filma 'Besmrtna Adeline' plavokosa glumica Blake Lively zasjala je u crvenoj haljini s korzetom, voluminoznom suknjom i dugim šlepom. Prekrasna haljina nosi potpis dizajnerice Monique Lhuillier, a glumica koja slovi za modnu ikonu pokazala je zavidno modno pamćenje kad je zatražila baš ovu haljinu koja je dio kolekcije stare tri godine.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez na crvenim tepisima često zna briljirati, ali i modno podbaciti. No na dodjeli kazališnih nagrada Tony, odabravši prekrasnu tamnoplavu haljinu bez naramenica Valentino Haute Couture, definitivno nije mogla pogriješiti. To je uostalom bilo i jedno od njezinih boljih i decentnijih izdanja u ovoj godini.

Za dodjelu ovogodišnjih Grammyja Taylor Swift odabrala je tirkiznu dugu haljinu s potpisom Elieja Saaba ispod koje je provirivala kratka suknja, a uspješan look zaokružila je nakitom Lorraine Schwartz i štiklama Guiseppe Zanotti.

Prekrasna Cate Blanchett jedna je od najbolje odjevenih glumica na svijetu, a da modno ne griješi, pokazala je odjenuvši predivno odijelo boje slonovače Giorgio Armani Privé, ukrašeno efektnim crnim pojasom.

Na crvenom tepihu u Cannesu ove je godine zasjala i glumačka zvijezda Lupita Nyong'o u prekrasnoj lepršavoj smaragdnozelenoj haljini Gucci, ukrašenoj kristalima u obliku cvjetova.

Na svečanoj kraljevskoj večeri glumica Emma Watson održala je mini modnu lekciju. Ljepotu jednostavnosti dočarala je u elegantnoj dugoj sivoj suknji i bijeloj košulji iz kolekcije Ralph Lauren.

Na dodjeli nagrada Critics' Choice tada trudna glumica Keira Knightley zasjala je u prekrasnoj lepršavoj dugoj haljini sa šlepom iz brenda Delpozo i zauzela deseto mjesto najbolje odjevenih žena u Hollywoodu.