NEIZVJESNA BUDUĆNOST

Ovim modnim trendovima prognozira se strelovit pad popularnosti

07.01.2022 u 14:25

Bionic
Reading

S dolaskom nove kalendarske godine, došlo je i vrijeme oproštaja s pojedinim trendovima koji su donedavno dominirali modnom scenom

Koje odjevne komade bismo ove godine trebali pospremiti u ormar pitanje je na koje odgovor daruju nadolazeće dizajnerske kolekcije, kao i prognoze osoba koje o modi znaju najviše. Prema njihovim predviđanjima, ovih pet trendova u mjesecima pred nama ne očekuje veliki uspjeh na modnoj sceni.

Odjevni komadi s volanima

Slatki i romantični, volani istaknuti na odjevnim komadima u novoj kalendarskoj godini više nisu doborodošli. Modni svijet sada je ljubitelj krajnosti. Predimenzionirana ili pripijena odjeća vodit će glavnu riječ, no ne i odjeća razigranog tona zahvaljujući detalju volana.

Torbice s dodatkom resica

Prema prognozama modnih eksperta, torbice čistih linija i u duhu modnog minimalizma ove godine potpuno će dominirati modnom scenom, a zahvaljujući navedenom torbice s resicama i sličnim detaljima poželjno je pospremiti u ormar.

  • +4
Klasične torbe na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odjevni komadi s uzorkom tie-dye

Na samom početku globalne pandemije, uzorak tie-dye uspio je nanovo osvojiti modni svijet i postati velikim trendom, no prema prognozama brojnih, u aktualnoj godini viđat ćemo ga sve manje, a u popularnosti će ga zamijeniti pastelne boje istaknute na brojnim komadima.

Životinjski uzorak

Iako životinjski uzorak nikada sasvim ne izlazi iz mode, u mjesecima pred nama od njega ćemo nakratko odahnuti. Sa donedavno iznimno popularnim zebra, a zatim i leopard uzorkom istaknutom na odjeći vrijeme je da se oprostimo.

S druge strane, klasični uzorci poput prugastog i šahovskog u narednim mjesecima biti će posebno neodoljivi.

  • +10
Prugasti džemperi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije