MODNE PROGNOZE

Ovih pet modela kupaćih kostima vladat će ljetnom sezonom

04.04.2019 u 06:11

Bionic
Reading

Bez obzira na to planirate li proljetni odmor ili odbrojavate dane do ljeta, sezona kupaćih kostima opasno se približava, a ovih pet modela, ako je suditi prema aktualnoj modnoj ponudi, obilježit će novu ljetnu sezonu

Klasični jednodijelni kupaći kostim ili bikini nikada ne izlazi iz stila, no nova ljetna sezona donosi nekoliko uzbudljivih trendova koje se itekako isplati isprobati. Od retro modela poput bikini topa sa žicom i gaćica visokog struka do jednodijelnih kostima izazovnih proreza, ovih pet modela zavladat će ljetnim mjesecima.

Kupaći kostimi i bikiniji visokog proreza

Fasciniranost modne industrije odjevnim komadima koji su veliku popularnost doživjeli 80-ih godina vidljiv je i po pitanju popularnih kupaćih kostima i bikinija. Modeli visokog proreza, od jednodijelnih inačica do bikinija koji stavljaju stražnjicu u fokus, u novoj ljetnoj sezoni predstavljaju modni must have.

Životinjski uzorak

Osim što je zavladao gotovo svakim odjevnim komadom, obućom i dodacima, životinjski uzorak nije zaobišao ni popularne siluete kupaćih kostima.

  • +10
Doutzen Kroes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikini topovi sa žicom

Od modela sportske estetike do bikinija s gaćicama visokog struka, retro modeli u novoj ljetnoj sezoni vodit će glavnu riječ. Posebno se izdvajaju modeli bikinija i kupaćih kostima sa žičanom potporom.

Kupaći kostimi s detaljem remena ili krugova

Ove sezone posebno su zanimljivi retro modeli bikinija ukrašeni detaljima poput remena s okruglom kopčom ili statement krugova koji povezuju gornji ili donji dio bikinija.

Kupaći kostimi i bikiniji nabrani elastičnim koncem

Poput lepršavih ljetnih haljina od tkanine nabrane elastičnim koncem, spomenuta tehnika ovoga je puta korištena za postizanje romantičnih modela bikinija i kupaćih kostima. Najčešće ukrašeni sitnim cvjetnim uzorkom, spomenuti modeli idealan su odabir ukoliko ovoga ljeta na plaži želite zaigrati na kartu ženstvenosti i udobnosti koju pruža njihov rastezljiv materijal.

  • +29
Popularni kupaći kostimi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo