OMILJENI KOMAD

Ovih pet genijalnih jakni i kaputa savršeno se sljubljuju s haljinama

28.11.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Haljine su za mnoge fashionistice omiljena opcija i tijekom hladnijih mjeseci, a ono što mnoge muči je kako ih kombinirati s jaknama i kaputima

Zbog svoje praktičnosti i udobnosti haljine su omiljena opcija za mnoge ovisnice o modi jer ne zahtijevaju puno razmišljanja o tome kako ih kombinirati.

Omiljeni su modni izbor tijekom ljeta jer nas u jednom potezu oslobađaju nerijetko mučnih dvojbi oko izbora odjeće, osobito kad smo u žurbi.

Haljine su za mnoge must have komad i kad temperature krenu dolje, a posljednjih godina najtraženije su cool pletene varijante jer nas mogu spasiti u brojnim situacijama, od poslovnih pa do večernjih.

  • +11
Trendi zimske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Formula je vrlo jednostavna: uz dobre čizme ili gležnjače začas smo spremni za obaveze pred nama!

Ipak, ne idu sve haljine jednako dobro s kaputima ili jaknama. No ne brinite - pronašli smo pet genijalnih jakni i kaputa koji se savršeno sljubljuju s njima, što će vam pomoći da izgledate besprijekorno tijekom jeseni i zime.

Bez obzira na to je li vaš stil ležeran ili preferirate elegantniji način odijevanja, instagramski profili poznatih modnih influencerica neiscrpan su izvor modne inspiracije.

Bajkerska jakna i haljina

Dulji sako s remenom i maxi haljina

Prošivena jakna i haljina

Bomberica i minimalistička midi haljina

Baloner i haljina duljine ispod koljena