VJEČITI JEANS

Ove trendi traperice s potpisom omiljenog pristupačnog brenda pristaju svima i uklapaju se u trend održive mode

02.07.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Sad je već jasno kako su pripijeni modeli koji se priljubljuju uz noge out te da su se modni trendovi okrenuli prema udobnijim varijantama

Ako vam se ne sviđaju aktualne baggy varijante, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za model s ravnim nogavicama kakav je nedavno sjajno iskombinirala Gigi Hadid.

Ravne traperice za koje se odlučila manekenska zvijezda je bezvremenski model s potpisom švedskog modnog giganta H&M-a koji se uklapa u aktualne trendove održive i eco mode.

Riječ je o modelu koji se bez problema uklapa kako u ljetne stajlinge tako i u jesenske stajlinge, a Gigi ga je coolerski iskombinirala s ružičastom košuljom i svijetlim čizama.

Udobne i modernog kroja traperice su načinjene od izblijedjelog jeansa i odlikuje ih visoki struk te odlično pristaju bez obzira imate li 20-ak ili 50-ak.

Inače, traperice koje su osvojile jednu od najpoznatijih trendseterica današnjice nastale su kao plod suradnje H&M-a s kolekcijom Brock, poznatoj po svojoj sofisticiranoj i jednostavnoj estetici, komadima u vintage stilu i naglasku na kvalitetnim krojevima.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Brend je u suradnji s H&M-om lansirao sjajnu kolekciju koja uključuje ekskluzivne komade poput haljina, bluza, traperica, kratkih hlača, cipela, nakita, torbi, sunčanih naočala...

Osim što je kolekcija prepuna divnih ljetnih komada koje ovog trenutka želimo u svojem ormaru, napravljeni su od održivih materijala poput organskog platna, organskog pamuka, recikliranog pamuka i recikliranog poliestera.