dodatak svakom stajlingu

Ove torbice žele baš svi: Top pet modela koji će vladati ove zime

26.11.2021 u 06:30

Bionic
Reading

Ova sezona donosi neke doista sjajne trendove po pitanju torbica. Uz ove modele uopće ne morate razmišljati o tome što odjenuti, sve će izgledati sjajno

Kada bi se trebao izdvojiti najvažniji i najutjecajniji modni asesoar, tu titulu zasigurno bi odnijele torbice. Ne samo da su savršene za nošenje važnih stvari koje želimo uvijek imati pri ruci, već torbice začinjavaju svaki stajling.

Nova sezona u centar pažnje stavlja neke posve nove modele koji će dominirati kako modnom scenom, tako i stajlinzima.

Krznene torbe u boji

Torbe od teddy ili lažnog krzna visoko su na listi želja zaljubljenica u modu. Naravno, one u sivoj, bež i smeđoj su klasici, ali nove boje donose stvarno dobro raspoloženje u hladno doba. Krznena torba u boji izgledat će posebno kul sa zimskim dodacima, poput šala i kape. Ostatak stajlinga poželjno je držati jednostavnim jer je ona pravi statement komad.

Mikro torbe

Ove zime sve će biti predimenzionirano: jakne širokog kroja, oversized sako i hlače širokih nogavica. Samo s torbama trend ide u potpuno drugom smjeru te ove zime vrijedi 'što manje, to bolje'. Mikro torbe su novi modni hit i čine savršen kontrast širokim komadima. Iznenadit ćete se, u mikro torbe uspjet ćete ugurati ono najnužnije.

Crno-bijele torbe

Torbe u crno-bijeloj boji imaju tu prednost da su doista nosive uz sve. Stoga ni ne čudi to da se zimi mogu vidjeti posvuda. Torbe ukrašene uzorcima u stilu zebre ili šahovnice trenutno su posebno popularne. Inače, ovaj trend izvrsno se slaže s monokromatskim izgledom, ali lijepo izgleda i uz traperice i sakoe.

Kroasan torbe

Model torbe koji se daleko najčešće viđa na Instagramu osvojio je srca i ormare modnih influencerica i it djevojaka. Inspirirana oblikom slatkog peciva, ova torbica ima sve što volimo kod ovog modnog dodatka: puno prostora za pohranu, udobnost i puno stila. Osim toga, modni znalci predviđaju da će ovaj trend vladati i nakon zime pa je kupovina itekako isplativa.

Plave torbe

Ako jedna boja prevladava u trendovima torbi za zimu, to je onda nesumnjivo plava. Kombinacija crne i plave dugo se smatrala zabranjenom, ali ne i ove zime.

Plavom torbom influenceri i modni profesionalci sada svjesno daju naglasak izgledu u crnoj boji, što djeluje otmjeno i tako lako stilski mijenja čitav stajling.

  • +16
Hit torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije