izbor za sezonu

Ove suknje pospremite na dno ormara jer predstavljamo nove vladarice sezone

18.11.2022 u 10:18

Bionic
Reading

Jesen i zima 2022. donose niz suknji koje su super trendi, a lako se kombiniraju uz komade koje svi imamo u ormarima. Uz jednostavne džempere i kapute, upečatljive suknje doći će do izražaja i podići kombinaciju za koju je potreban minimalan trud

Ove sezone suknje su sve zastupljenije, a neke suknje koje vam godinama stoje u ormaru čekajući bolje dane konačno će postati zvijezde i zauzeti status na koji su dugo čekale. No, neke suknje koje su prošlih godina uživale status in komada, ove sezone ipak će ostati na dnu ormara.

IN - traper suknje maksi dužine / OUT - traper suknje u mikro dužini

Traper je uvijek popularan, ali ove sezone pogotovo. Posebno je dobar izbor za hladnije dane jer vas može i ugrijati. I dok će 'ziherašice' birati samo traperice, dajte šansu i maksi traper suknjama. Postale su super izbor za zimu 2022. i ne postoji modna influencerica koja ne nosi ovaj komad.

IN - satenske suknje / OUT - lepršave suknje

Satenska suknja pravi je klasik i gotovo jedan od glavnih trendova. Zrači udobnošću nošenja, bezvremenskom elegancijom i divnom jednostavnošću. Čini look elegantnim u tren oka, a ne zahtijeva puno stiliziranja. Ako vam nedostane inspiracije uvijek možete isfurati satensku suknju, pletivo i neke cool čizme sezone.

IN - pletene suknje / OUT - trenirke

Pletivo je zimi popularan materijal koji volimo u obliku džempera, haljina, ali čak i hlača i suknji. Pletene suknje pružaju udobnost u hladnim danima, a u kompletu s odgovarajućim džemperom od istog materijala izgledat će jako stylish.

IN - plisirane suknje / OUT - suknje s izrezima

Zahvaljujući Miu Miu, plisirane suknje postale su go-to komad svih modnih insajderica. Podsjećaju na stil Britney Spears u spotu 'Baby One More Time' kada pop princeza nosi stil školarke. Taj stil ove sezone posebno je u trendu, a kombinaciji plisirane suknje s čarapama do koljena, džemperima i vunenim sakoima rijetko tko može odolijeti. Ako tome dodamo i mokasinke, imamo dobitnu jesensku kombinaciju!

IN - statement suknje / OUT - klasične pencil suknje

Sigurno ste primijetili da su šljokice i detalji od perja vrlo su popularni u kombinaciji sa suknjama, a dobro izgledaju i stilizirani za svakodnevnu upotrebu. Jednostavno obucite dolčevitu, sako i čizme, a ekstravagantna suknja podić će kombinaciju.

Uz to, polako ulazimo u sezonu predblagdanskog raspoloženja, a zna se da tada vrijedi pravilo 'više je više'!

ŠPANJOLSKA LETIZIA

Odvažno izdanje: Karirana suknja iz H&M-a otkrila i više nego što bismo očekivali od jedne kraljice

Pogledaj galeriju