MORATE IH IMATI

Ove šik cipele doživjet će veliki modni povratak i jedva ih čekamo nositi

24.10.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Iako ih mnoge žene izbjegavaju u širokom luku, balerinke godinama slove kao dostojna zamjena štiklama. Izgledaju jednako ženstveno i elegantno, a udobne su i prema našim stopalima. Sjećate li se balerinki sa zaobljenim vrhom, po uzoru na kultni Chanelov model? Odlična vijest je ta da se vraćaju u modu, a iskusne trendseterice već su izvadile svoje iz ormara i prošetale ih gradskim ulicama

Zamislite se samo kako lutate ulicama Pariza u bajkovitoj midi suknji od tila, predimenzioniranom pletenom džemperu i balerinkama, noseći u ruci buket suncokreta. Sve bi ovo bilo divno, no bit će dovoljan i samo par balerinki, kojima ćete se počastiti ove jeseni.

Ako je vjerovati modnim stručnjacima, balerinke će narednih mjeseci igrati značajnu ulogu. Omiljena obuća Parižanki odlično pristaje u ženstvenoj varijanti s haljinama i suknjama, za poslovne prilike, ali i u ležernoj varijanti - s trapericama i vestom.

Iako vam neće vizualno izdužiti noge i učiniti vas višima, s balerinkama na nogama zasigurno nećete pogriješiti, pogotovo ukoliko investirate u kultni Chanelov model u bezvremenskoj nude ili provjerenoj crnoj boji.

Poznate trendseterice odlična su inspiracija za to kako kombinirati balerinke, a ukoliko ne planirate iskeširati 4800 kuna za one Chanelove, bez brige - high street trgovine nude pregršt jednako zanimljivih modela.

  • +5
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije