Božićni pokloni

Ove godine pametnije ili kako izbjeći stres

10.11.2019 u 07:00

Bionic
Reading

Stiglo nam je ono vrijeme u godini kada svi polako razmišljamo o predstojećim blagdanima, pripremamo i planiramo kako bi sve proteklo savršeno

I onda već predvidljivo, kao i svake prethodne godine - zateknete se dan - dva prije Badnjaka kako bezglavo trčite po gradu smišljajući i kupujući poklone.

A svi uvijek tražimo nešto “drugačije”, “baš posebno”, “kao stvoreno” za nju ili njega, “baš ono” što će prijateljicu oduševiti, a mamu ganuti do suza. Samo, vremena je malo, ljudi koje želite darivati je puno, a financije... pa financije su takve kakve jesu.

I onda je vrijeme za pravu dozu blagdanskog stresa, zar ne?

Kad umjesto da s uživanjem dočekate Badnjak, uvijek imate bar još stavku - dvije na popisu, svuda su gužve a “Jingle Bells” već postaje nasilan?

Doskočite tim mukama ove godine, svoj blagdanski shopping obavite on-line i prepustite se sigurnim rukama uhodane ekipe Unikatnih poklona koja godinu za godinom vlada širokim carstvom Božićnog asortimana!

Svake godine je nešto novo i unikatno u ponudi, kako biste mogli i dalje kupovati na jednom mjestu - a uvijek biti originalni i drugačiji.

  • +11
unikatni pokloni Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove godine je u prodaju puštena nova linija blagdanskih poklona pod zanimljivim zajedničkim nazivom #budiunikatan.

Najprodavaniji artikli i apsolutni ovogodišnji hit iz te grupe proizvoda su Ambijentalne lampe - odnosno LED svjetla izrađena iz akrilnog stakla, 5mm debljine, sa masivnim drvenim postoljem.

Svaka lampa ima opciju 7 različitih boja osvjetljenja kako bi se prilagodila uređenju stana i atmosferi vašeg doma.

Ono što je doista unikatno i posebno je činjenica da se svaka lampa izrađuje posebno po želji i zamisli kupca, od samog oblika i motiva do teksta i posvete koji će se na kraju gravirati!

Iako je u ponudi širok spektar raznih oblika - od dječjih, do romantičnih te ozbiljnih i poslovnih motiva - u Unikatnim poklonima će vam uvijek izići u susret sa vašim posebnim željama, kako bi izradili nešto drugačije, neviđeno, što će oduševiti vas ali i osobu kojoj poklanjate.

Nemate drugog izbora sada, nego skuhati si kavu, ugodno se smjestiti i provjeriti o čemu govorimo! LINK

Ove godine kupuj domaće i #budiunikatan.

Više detalja: