zanimljive potpetice

Ove cipele su ženski san snova: Kolekcija Christiana Louboutina koje će vas potpuno zaludjeti

02.12.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Možda i najpopularnija marka ženskih cipela predstavila je zanimljivu kolekciju u kojoj se umjesto tanke potpetice nalazi oblik ženskog ruža za usne, a obožavateljice cipela sigurno će poludjeti za ovim simpatičnim modelom

Popularne visoke potpetice s crvenom potplatom popularne su diljem svijeta, a djevojke od malih nogu sanjaju o svom paru 'louboutinki'. Nedavno je izašla nova kolekcija, a izgleda da obožavateljice cipela neće ostati razočarane.

Christian Louboutin predstavio je jednu od svojih najpoželjnijih kolekcija do sada spojivši dva djevojačka sna: ruž za usne i štikle.

  • +3
Christian Louboutin Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tanku stiletto potpeticu zamijenio je potpeticom u obliku ruža za usne koju je unaprijedio sjajnim kamenčićima koji privlače pozornost na već sada zanimljivu i prekrasnu cipelu. Lipstick Heel ističe se kao jedan od novih hitova kuće koji spaja svijet mode i ljepote, pri čemu kuća Christian Louboutin više nego ikad zagovara odvažnost i samouvjerenost.

Zaštitno lice kolekcije je Anaëlle Duguet, mlada francuska manekenka koja savršeno utjelovljuje karakter mladih Francuskinja koje obožavamo. Personifikacija je mladosti koja živi u petoj brzini, a rado nosi vesele i odvažne statement komade, baš kakve su nove cipele omiljenog brenda.