PONUDA I CIJENE

Ovakve sunčane naočale spašavaju stajlinge

03.06.2013 u 09:35

  • +31

Sunčane naočale (2)

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Bez sunčanih naočala nema izlaska iz kuće, nekome dobro dođu kao modni dodatak, nekome da sakriju podočnjake od neprospavane noći, a sve nas štite od sunca. Želite li novi par, pogledajte što se sve još može iskopati u novim kolekcijama i po kojim cijenama

Kupnja sunčanih naočala u krizi gotovo pa je pravo ulaganje, cijene dizajnerskih komada mahom prelaze tisuću kuna, a Hrvati ih, saznali smo po specijaliziranim dućanima, u krizi kupuju najčešće na rate. Ili se, s druge strane, odlučuju na brandove ulične mode, poput Zare, H&M-a ili Manga i svoj trendi primjerak kupe po povoljnijoj cijeni.

Kao i kod odjeće, modeli sunčanih naočala mijenjaju se iz sezone u sezonu; ove sezone su više nego ikad u modi neobični modeli - što oblikom, što upadljivim bojama - za one koji žele biti otkačeni.

S druge strane, klasičarke mogu uživati u trendi mačkastim modelima ili onima s tankim zlatnim okvirima u obliku suze, ili pak već ukorijenjenim golemim tamnim modelima, koji su dobili koji novi detalj.

Stakla su često u boji, od obojenih okvira najčešći su crveni i tirkizni, a tigrasti modeli također su i dalje na sceni. Drške su zanimljive, ali nikako kičaste!