MAKE UP TRIKOVI

Ovako slavna glumica izgleda prije i poslije šminkanja

07.01.2015 u 12:58

Bionic
Reading

Na svome Instagram profilu 42-godišnja glumica objavila je kako izgleda bez trunčice šminke, a kako nakon što je urede profesionalni vizažisti

'Iz dana u noć. Nominiram je za najglamurozniju transformaciju', napisala je Gwyneth Paltrow uz fotografiju i dodala #GlamJan#sp@maxfactor. Iako je jasno da je sponzor cijele ove male akcije poznata spomenuta kozmetička tvrtka, slavna glumica ipak je toliko samopouzdana da se fotografirala 'golog' lica.

Tako je šminka ipak na kraju pomogla sakriti umor na licu, a uz naglašene oči ljubičastim nijansama, vizažistica je lijepoj glumici naglasila jagodice i pretvorila je u elegantnu damu.

Gwyneth inače ima blog Goop na kojem objavljuje postove o stilu života, ali često nailazi na negativne komentare jer se njezinim savjetima mogu okoristiti samo oni dubljeg džepa. Ujedno ima i vrlo stog režim prehrane pa, primjerice, ne jede ugljikohidrate ili meso, a isto je očekivala i od svoje djece.

Daily Mail je također je nedavno pisao kako je plavokosa ljepotica spremna dati puno novca da bi ostala u formi pa navodno samo za tretmane ljepote mjesečno izdvaja oko 140 tisuća kuna