LILA IZDANJE

Ovako se razbija zimsko sivilo: Irina Shayk magnet je za poglede

02.02.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Uz bok damama poput Olivije Palermo i američke glumice Katie Holmes, ruska ljepotica Irina Shayk posljednjih mjeseci predstavlja glavnu street style zvijezdu na ulicama New Yorka. Svojim casual stajlinzima u duhu aktualnih modnih trendova redovito privlači pozornost, što je i ovoga puta bio slučaj

Poput it djevojaka današnjice i svojih brojnih kolegica s modnih pisti, slavna ruska manekena ne krije opsesiju modnom estetikom 90-ih koju se redovito trudi istaknuti casual izdanjima na ulicama New Yorka.

Svoju vještinu slaganja dobitnih modnih kombinacija sada je iskazala pojavom u stajlingu kojim je dominirao lila model kaputa s naglašenim ramenima u duhu 80-ih, a njme je, poput torbice na rame i bijelog modela gležnjača, uspješno razbila crne odjevne komade.

  • +4
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ispod efektnog modela kaputa Irina je nosila crnu majicu s grafičkim printom uz isprani model traperica visokog struka. Da ljubičasta modna tema ne ostane samo na modnim komadima, pobrinula se dodatkom zaštitne maske u boji patlidžana, a kao i nebrojeno puta do sada i novo je izdanje zaokružila retro modelom sunčanih naočala.