HAILEY BALDWIN

Ovako se nosi najdosadnija boja na totalno cool način

01.02.2019 u 17:02

Bionic
Reading

Lijepa Hailey Baldwin, nova manekenska zvijezda, uz Kendall Jenner i sestre Hadid uživa status modne ikone

Premda je na crvenom tepihu top top skockana, u slobodno vrijeme, mlada supruga Justina Biebera voli trendi casual kombinacije u kojima izgleda bez greške.

  • +8
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fashionistice upravo Hailey navode kao veliku modnu inspiraciju, a ova it djevojka često dokazuje kako je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama.

  • +5
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako neutralna bež boja ponekad ima reputaciju dosadne, Hailey je najbolji primjer kako treba nositi ovu nijansu koja uvijek ostavlja dojam luksuza pa je često možemo vidjeti i na Angelini Jolie, Jennifer Lopez ili Jennifer Aniston.

Hailey se tako prošetala Manhattanom u neodoljivoj monokromatskoj kombinaciji uparivši skupocjeni kaput kockastog uzorka u bež tonovima (MM6 Maison Margiela) s toplom majicom i hlačama sportskog kroja (Chloé) te tenisicama (Acne Studios). Fashionistica je stajling dodatno začinila cool naočalima (Illesteva) i naušnicama s potpisom Jennifer Meyer.

Da je bež veliki modni hit potvrdile su i revije modnih kuća Burberry, Loewe i The Row, a čak je i brend Drew House Justina Biebera u svoju kolekciju uvrstio kreacije u ovoj popularnoj nijansi koja nikad neće izaći iz mode.

Modni znalci ističu kako je ova boja vrlo zahvalna jer se sjajno sljubljuje s drugim nijansama, a ako se odlučite za monokromatski stajling u bež tonovima poput Hailey, svakako ga podignite nakitom, torbicom ili sunčanim naočalima kako biste postigli urbani chic look.