KRALJICA STILA

Ovako dobar spoj trendi krpica ne viđa se svaki dan

16.11.2016 u 13:54

  • +7

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller slovi za jednu od najbolje odjevenih ljepotica među slavnima i često oduševljava publiku i kritiku odvažnim modnim kombinacijama, baš poput najnovijeg stajlinga nježne haljine i vojničkog kaputa

Među poznatim licima koja su uveličala otvaranje izložbe djela američkog umjetnika Andyja Warhola u New Yorku, britanska glumica Sienna Miller stajlingom je još jednom potvrdila da je neprikosnovena kraljica stila.

Plavokosa glumica u Cadillac House na Manhattanu stigla je u krpicama s potpisom britanske modne kuće Burberry. Prelijepu čipkanu haljinu u boji zlata uparila je s potpuno neočekivanim modelom kaputa. Vojnički kaput predimenzioniranog kroja i ukrašen zlatnim gumbima među najvrućim je zimskim trendovima.

Rijetko bi kome palo na pamet spojiti romantičnu zlatnu haljinu od čipke s pomalo grubim kaputom, ali upravo je zato lijepa Sienna modna ikona i druge se slavne ljepotice mogu samo ugledati na nju.


Kaput je poput haljine, koja više djeluje kao zlatna mreža jer je čipka laserski rezana, s potpisom iste modne kuće, ali to i nije veliko iznenađenje budući da je Miller snimila božićnu kampanju 'The Tale of Thomas Burberry'. Za Coveteur je uoči nove kampanje rekla da posebno voli Burberryjeve kapute jer su jako dobro krojeni, ali i vjerno prikazuju klasičan engleski stil odijevanja.

Osim što je velika ljubiteljica vintagea, ova britanska ljepotica otkrila je što uvijek nosi na česta putovanja: 'Uz osnovne potrepštine, uvijek imam fine čarape, toplu dekicu, predimenzionirani džemper, nekoliko običnih majica, traperica, haljinu i jedne štikle.'