AKO NISTE PRIMIJETILI

Ovakav seks bolji je od ijednog drugog

04.12.2013 u 07:13

Bionic
Reading

Nerijetko bračni seks ima lošu reputaciju te ga se smatra dosadnim, no to uopće nije istina. Postoji čitav niz razloga zbog kojih je upravo seks u braku bolji od ijednog drugog

Zaboravite na glasine kako je seks u braku monoton i neredovit. Spolni život u braku ima čitav niz prednosti u odnosu na onaj singl osoba, ili pak onih u kraćim vezama, piše Redbook. Stoga, dobro proučite sve razloge zašto je seks u braku fantastičan, a nakon toga potražite svog supruga ili suprugu!

Jutarnji seks
Prednost je to što jutarnji seks možete prakticirati kad god poželite – pa dijelite isti krevet! Možda ćete morati jutarnji alarm namjestiti nešto malo ranije, no to će vam se sigurno isplatiti.

Možete inicirati seks
Sigurni ste da vas partner želi i da ga privlačite, ne morate procjenjivati situaciju i vagati, ako vam je do seksa, jednostavno to svom partneru i pokažete.

Ne morate izgledati savršeno
Partner vas je već vidio u različitim izdanjima, kada ste iscrpljeni, umorni ili pak kad izađete iz tuša a zaboravili ste skinuti šminku – a on vas i dalje voli te ga strašno privlačite. Seks je najbolji kada je lišen stresa te kada se ne morate brinuti kakva vam je frizira i šminka, imate li seksi donje rublje ili pak savršenu frizuru 'tamo dolje'.

Cjelodnevna predigra
Dodir u prolazu u kuhinji, strastven pogled na ulasku u kuću, seksi aluzije, vrući emailovi tijekom dana – sve dok napokon ne ostanete navečer sami.

Bez ustručavanja
Možete pitati što god vam padne na pamet, ili pak nešto predložiti, bez ustručavanja. Ne morate se bojati da ćete pretjerati ili da vas ujutro neće nazvati.

Možete više eksperimentirati
Toliko dobro znate jedno drugo da možete otvoreno i bez ustručavanja razgovarati o svojim najiskrenijim fantazijama i željama. Možete si pokušati šaputati proste riječi i ne osjećati se glupo nakon toga.

Ljepota seksa na brzaka
Bilo kakav seks bolji je nego nikakav seks, složiti će se mnogi. Ako vam je do seksa na brzaka, dogovorite tajni znak sa svojim partnerom i upotrijebite ga kada god vas obuzme želja, bilo danju, bilo noću.

Smijeh
Prije nego li nekoga dobro upoznate, dijeljenje spavaće sobe može biti pomalo neugodno. No sa suprugom više nema tajni, a napetost zamjenjuje međusobno zadirkivanje i smijeh.

On jako dobro zna
Kako vas dovesti u pravo raspoloženje za seks, i to za svega nekoliko minuta, osim toga, pa i vježbali ste zajedno.

Bez neobičnih iznenađenja
Svog bračnog supružnika sigurno već jako dobro poznajte, kako izvan tako i unutar spavaće sobe, stoga je gotovo nemoguće da vas u spavaćoj sobi iznenadi neobičnim prijedlozima i zahtjevima koje niste očekivali.

Bez pretvaranja
Ne morate se pretvarati da vam je seks u onom čudnoj akrobatskoj pozi odličan ili pak da vam je igra uloga baš uzbudljiva. Možete iskreno reći ako vam nešto baš i nije privlačno te zajedno pronaći kompromisno rješenje.

Vježbom do savršenstva
Jednostavno nema razloga da se suzdržavate, do sada ste jedno drugome postali bog i boginja seksa, a sve što vam od prve ne ide od ruke, jednostavno ćete uvježbavati do savršenstva.

Iskrenost
On je vaš suprug i reći će vam što doista misli, a također će vam reći i sve one male slatke i nježne riječi, i to doista i misliti.

Ljubav
Činjenica je da je seks uvijek dvostruko bolji ako ste s partnerom kojega volite i kojemu vjerujete.