omiljeni detalj

Ovaj pristupačan modni dodatak koji nas vraća u djetinjstvo postao je vodeći hit među trendsetericama

21.05.2019 u 15:09

Bionic
Reading

Zavirite li na Instagram profile vodećih fashionistica, primijetit ćete da sve do jedne svoje stajlinge upotpunjuju istim modnim detaljem - ukosnicama i špangama. Ovaj je modni dodatak zaludio sve zaljubljenice u modu te s razlogom nosi status najpoželjnijeg trenda sezone

Jedan od gorućih trendova sezone svakako su ukosnice i špange. Ovaj trendi modni dodatak postao je vodeći 'must have' među zaljubljenicama u modu. Gdje god se osvrnemo sa svih strana nas bombardiraju ovi chic detalji koji su donedavno bili rezervirani isključivo za rane 90-te.

Nije ništa novo da retro odjeća i modni dodaci iz sezone u sezonu doživljavaju procvat, no malo tko je očekivao da će špange koje smo nosili kao djeca ponovno zavladati ulicama.

U modi su statement ukosnice raznoraznih oblika, materijala i boja, a posebno popularne su plastične špange u boji te ukosnice ukrašene biserima koje su izazvale opću pomutnju među modnim ovisnicama.

Gotovo da ne postoji trendseterica koja u svom ormaru nema barem jedan par bisernih ukosnica koje u trenu podižu baš svaki stajling i daju uvijek poželjnu dozu glamura i profinjenosti.

Također su popularne ukosnice ukrašene perlicama ili cirkonima, a među poznatim fashionisticama vlada i pomama za predimenzioniram ukosnicama u obliku raznoraznih natpisa gradova, epiteta ili naziva modnih brendova.

Brojne high street trgovine oduševile su nas izborom upečatljivih i originalnih ukosnica i špangi koje bismo voljeli uvrstiti u svoju kolekciju nakita. Izdvojili smo nekoliko neodoljivih modela koje vrijedi ugrabiti.

  • +29
'Statement' ukosnice i špange Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije