VJEČNA KOMBINACIJA

Ovaj modni klasik odlično pristaje svima bez obzira na godine; evo i dokaza

17.05.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Pilar De Arce, nenadmašna španjolska influencerica koja modu ima u malom prstu, ponovno je pokazala da ne zna za greške kad se radi o fantastičnim modnim izdanjima

Markantna brineta iz San Sebastiana koja na svojem Instagram profilu ima rastući broj pratitelja, uvijek je sjajno odjevena te s pravom potvrđuje pravilo kako se ludo dobri stajlinzi mogu postići i sa skromnim budžetom.

Omiljena influencerica uz svoju sunarodnjakinju Carmen Gimeno, najbolji je dokaz kako moda nije rezervirana samo za 20-i-nešto-godišnjakinje te kako se s godinama stil dodatno nadograđuje.

Uvijek u korak s aktualnim trendovima, ali na svoj način, Pilar je ponovno pokazala kako su jednostavna modna rješenja najbolja.

  • +4
Kendall Jenner u bijeloj 'oversized' košulji Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ako postoji odjevni predmet ćemo naći u garderobi svake zaljubljenice u modu onda je to bez sumnje bijela košulja koja dolazi u brojnim varijantama pa može biti u muškom stilu, oversized kroja, s romantičnim volanima, uska, bez ovratnika...

Riječ je o komadu koji doista izgleda fantastično i ako imate 20 i ako imate 50, a Pilar zna kako ga nositi.

Vječni spoj bijele košulje ili topa s trapericama, upotpunjen s moćnim sunčanim naočalima i statement nakitom je neprolazni modni klasik pa nije nikakvo čudo da je to jedna od najomiljenijih kombinacija koju obožavaju i modne ikone poput Victorije Beckham ili Jennifer Aniston.

Pilar se odlučila za efektnu bluzu kratkih rukava od lepršave tkanine španjolskog brenda Cortefiel po pristupačnoj cijeni (oko 50 eura) od 375 kuna, a posebnost mu je detalj u vidu šal kragne koja se vezuje u čvor. 

Minimalistički chic kojem jednostavno ne možemo naći manu, pa ukoliko vam treba komad kojim ćete osvježiti proljetno-ljetnu garderobu i nositi ga u mnogim prigodama, nećete pogriješiti ako investirate u top, bluzu ili košulju u bijeloj boji.