vladajući trend

Ovaj modni dodatak najveći je hit ove sezone: Od šala s resama nećete se odvajati sve do kraja zime

09.11.2021 u 14:26

Bionic
Reading

Modni trendovi za hladne mjesece pred nama dolaze do svog punog izražaja, a ovaj šal je jedan od modnih dodataka od koje se nećemo odvajati ove sezone. Osim što donosi toplinu., šal je i vrlo elegantna i chic detalj svake modne kombinacije, a ovaj model omiljen je brojnom modnim influencericama koje diktiraju trendove

Modne influencerice već su počele nadopunjavati svoje jesenske ormare dodacima za hladno vrijeme, uključujući vrlo chic široki šal s dugim resama.

Prije nekoliko sezona modna kuća Bottega Veneta duge rese predstavila kao vrlo poželjan modni dodatak, a kolekcija jesen/zima 2021. bila je bogata odjećom i dodacima ukrašenim resicama, od pletenih haljina do kaputa maksi duljine.

Ove godine resice na modnu scenu vraća Kim Jones, dizajnerica modne kuće Fendi. Kapute iz kolekcije za jesen i zimu krase ovratnici od krzna i s resicama na rubovima.

Rese se mogu vidjeti i u kolekcijama drugih brendoca, poput Balenciage i Chloe, koji su nudile ležernije verzije odjeće ili modnih dodataka s resicama, dok su ekstravagantne ideje predstavili Etro i Alberta Ferretti.

Iako se trend bež šalova pojavo još prošle godine, tek ove godine dostiže svoju punu popularnost. Prije su takve modele nudili samo luksuzni brendovi, a sada se modeli ovog modnog dodatka vrlo lako mog pronaći i kod popularnih high street brendova.

  • +4
Najtredni šal sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije