NEĆETE POGRIJEŠITI

Ovaj model čizama najbolji je odabir za sve one koji muku muče s 'jačim' listovima

12.11.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Mnoge žene imaju problema s pronalaskom visokih čizama jer im je većina modela, koje pronalaze u trgovinama, preuska. Ovo su alternativne opcije za djevojke koje imaju široke listove

I dok neke žene muku muče s time da su im apsolutno sve čizme u listovima preširoke, zbog čega ponekad moraju zatražiti intervenciju postolara kako bi im iste prilagodio njihovoj nozi, veći je broj onih koji imaju problem pronalaska čizmi koje ime neće biti preuske.

I dok saru čizme možete suziti, proširiti je puno teži zadatak, zbog čega žene sa širokim listovima imaju puno više problema u pronalasku svog savršenog para. Problem je još veći ukoliko kupujemo online, budući da se tek u rijetkim slučajevima može doznati, uz visinu pete i visinu čizme, koliko je ista široka.

Pripadnice nježnije spola dobro znaju da će čizmama vizualno produžiti noge i staviti naglasak na iste, a to će se najbolje postići širokim i ravnim sarama - što je šira sara, to će noge izgledati tanje, no ponekad uistinu ne možemo slijepo pratiti trendove ukoliko to ne prolazi na našoj građi tijela.

  • +19
Trendi čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

A upravo širi model sare bit će idealan za sve one sa širokim listovima, osobito ukoliko su iste naborane, čime će se postići i vizualno stanjivanje nogu.

Jedan od najcjenjenijih modnih komada u zimskoj sezoni je dobar par čizama, a iako se trendovi mogu izmjenjivati, donoseći više ili manje nosive novitete, no činjenica je da prava klasika i bezvremenski modeli baš nikada ne izlaze iz mode. Ove sezone na modnu scenu na velika vrata vratile su se visoke čizme, a najefektnija kombinacija uz njih su kratke suknje i haljine.