DOBRO JE ZNATI

Ovaj jednostavan trik briše tamne podočnjake u jednom potezu

07.10.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Tamni kolutovi oko očiju, podbuhle oči ili podočnjaci nisu nimalo privlačan prizor i doista mogu utjecati na to da izgledamo starije i umornije

Uz maskaru, korektor je zasigurno jedan od najčešćih proizvoda koji se nalazi u neseseru mnogih dama pa čak i onih koje nisu strastvene ljubiteljice make upa ili se ne šminkaju svaki dan.

Bez savršene podloge koja naravno ne podrazumijeva vidljive podočnjake, teško je postići savršen makeup koji će istaknuti prednosti, a prikriti nedostatke.

Violette Serrat, poznatija kao Violette, kreativna direktorica poznate francuske kozmetičke kuće Guerlain, otkrila je genijalan trik koji će uspješno prikriti tamne podočnjake.

od uzoraka do krojeva

Modne lekcije iz Pariza: Upečatljivi stajlinzi otkrivaju trendove koji će vladati ove sezone

Pogledaj galeriju

Poznata beauty zvijezda kune se u jednostavan trik koji briše mrske podočnjake u jednom potezu.

'Korektor nanosim na podočnjake i to do čak sredine obraza. Zatim stavim malo ružičastog rumenila, i voilà', objasnila je Violette koja kaže kako je trik mladolikog izgleda u jednostavnoj formuli: manje je više.

Dakako, korektor treba dobro izblendati kako se ne bi vidio prijelaz.

Objasnila je i kako Francuskinje uglavnom ne troše puno vremena pred ogledalom.

'Ne provodimo puno vremena u kupaonici. Našminkamo se u svega pet minuta i ne razmišljamo previše. Trudimo se biti sretne i uživati ​​u životu, a to ne možete ako trošite puno vremena na dotjerivanje. To je naša životna filozofija koja se također temelji na prihvaćanju onoga što jesmo. Živimo u prijestolnici mode, tako da imamo jako razvijen smisao za make up, koji je također dio našeg stila. Sve mora biti izbalansirano. Ako ću nositi crvene usne, možda ne nosim haljinu, već traperice i sako. U Parizu primjerice, kamo god pođete, naići ćete na divne trgovine i fantastično odjevene osobe - to je nešto što nosimo urezano u podsvijesti', kaže Violette.

Otkrila je još jedan trik za svjež izgled i izražajniji pogled - olovku za oči.

'Koristim je za iscrtavanje 'vodene linije' (unutarnje linije trepavica) i mislim da je to sjajan trik. Trepavice vam izgledaju gušće, intenzivnije... A kad zatvorite oči ništa se ne vidi. Ako želite, s olovkom možete napraviti i smokey eye: nanesite je na kapak i prema kutevima. To je vrlo svestran i fleksibilan proizvod', rekla je kreativna direktorica Guerlaina.