NoFrost tehnologija

Ovaj hladnjak je toliko genijalan da vas može odvesti sve do Rusije, na Svjetsko prvenstvo u nogometu!

07.05.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji zaboravite na grebanje, odleđivanje i 'ribanje' hladnjaka. Odlučite li se za jedan od ovih uređaja uštedjet ćete vrijeme, a možete osvojiti i putovanje na Svjetsko prvenstvo u nogometu. Saznajte kako

Brzi životni ritam i prekrcanost obvezama često ne ostavljaju previše vremena i energije za kućanske poslove. Sigurno se sjećate vremena velikih 'generalki' kojima su bile sklone naše majke i bake, no danas je takav scenarij gotovo nemoguća misija. Čišćenje stana najčešće se svodi na usisavanje, brisanje prašine, te pospremanje posuđa i održavanje higijene u kupaonici. Pranje tepiha, zavjesa, madraca… manje ili više sve to prepušta se servisima za čišćenje. No, još uvijek postoje veći zahvati koje ne možemo predati nekome i otići na odmor. Detaljno čišćenje hladnjaka jedan je od njih!

Grebanje leda, odleđivanje, ribanje… sve to dio je starog običaja čišćenja koje je trajalo po dva dana i zadavalo mnoge muke jer bi osim čišćenja, trebalo razmisliti i kamo s namirnicama. Tom problemu došao je kraj zahvaljujući hladnjacima s NoFrost tehnologijom koji više 'ne ljube led'. Dakle, kod ovih hladnjaka, osim uštede električne energije zasigurno štedite i živce jer naprosto - nema više struganja leda iz zamrzivača. Intenzivno kruženje hladnog zraka eliminira vlagu iz zamrzivača što sprječava nakupljanje leda i u potpunosti onemogućava lijepljenje zamrznute hrane! Smrznuta hrana neće nakupljati led niti se međusobno lijepiti što hladnjak čini urednijim, a vama zadaje manje muka. Čišćenje ovakvog uređaja svodi se na prebrisavanje, za što ne morate odvajati dan ili dva. Dovoljno je da kod svakog premještanja hrane, samo pređete krpom namočenom u vodu s malo octa (jer dezinficira i neutralizira neugodne mirise) i hladnjak će blistati – poput magije, u samo potez ili dva.

Zato uopće ne treba dovoditi u pitanje isplati li se uložiti u novi NoFrost uređaj iz ponude Gorenja. Isplati se – dvostruko! No ako se već odlučite za kupnju novog hladnjaka, učinite to do 15. svibnja jer ćete, skoro poput Aladina na tepihu, na čistom i mirisnom hladnjaku moći otputovati čak do Rusije na Svjetsko nogometno prvenstvo. Naime, tvrtka Gorenje organizirala je nagradnu igru koja sretnom dobitniku osigurava paket aranžman putovanje za 2 osobe u Rusiju na svjetsko nogometno prvenstvo 2018., uključujući ulaznice za utakmicu Hrvatska – Nigerija.

Paket aranžman odnosi se na trodnevno putovanje u Kaliningrad u terminu 15.06.2018. do 17.06.2018., posebnim charter letom iz Zagreba, a uključuje prijevoz avionom, smještaj, izdavanje vize za Rusiju, ulaznice za utakmicu te turistički razgled grada.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u periodu do 15.05.2018. godine, te na internetskoj stranici www.gorenje.hr ispuniti obrazac uz koji je potrebno priložiti račun kao dokaz o kupnji uređaja. Otkrijte sve prednosti Gorenje NoFrost tehnologije koja omogućava život bez 'frostracije', a možda upravo vama i vašoj pratnji omogući putovanje na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!