JACQUEMUS

Ovaj dizajnerski ceker odavno je rasprodan, a svoj primjerak 'uhvatila' je i Sonja Kovač

18.07.2023 u 19:55

Bionic
Reading

Za dizajnersku torbu s potpisom Jacquemus trenutno postoji 'lista čekanja', a nevjerojatno je da je rasprodana unatoč cijeni od 470 eura i činjenici da, zbog toga što je izrađena od rafije, idealna tek za ljetne mjesece

Naša influencerica i blogerica Sonja Kovač pohvalila se na Instagramu kako uživa na Jadranu. Ovoga puta lokacija joj je Split, a fotografije su snimljene u hotelu na ležaljkama gdje je odsjela.

Za ovo ljeto Sonja je odabrala minijaturni bikini u neobičnoj zelenoj boji, a koji joj stoji kao saliven. Osim što joj je naglasio vitku figuru, donji dio kupaćeg, koji se veže visoko na bokovima, dodatno joj vizualno izdužuje noge.

'No makeup, just SPF i bikini! Drugo ljetovanje može početi! Moju sreću najbolje možete vidjeti na zadnjoj fotki!', napisala je Sonja Kovač

A ono što, osim njene figure u bikiniju, 'upada' u oko dizajnerski je ceker koji je položen pored nje. Radi se o modelu izrađenom od rafije i s potpisom Jacquemusa, a koji je trenutno rasprodan.

  • +3
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Za sve koji ga žele, pošto poto, postoji lista čekanja, a sigurni smo kako će se i ona brzo popuniti unatoč cijeni od 470 eura.

Torba je, kako stoji na službenim stranicama, ručno tkana od rafije i ima detalj od glatke kože, a možete ju nositi s kratkim ručkama ili, ako to želite, na dugom remenu koji se nosi preko tijela.

  • +2
Jacquemus torba za plažu od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, torbice od rafije, sa svojom složeno tkanom slamom i ručkama od pletene kože te prebačene preko ramena, savršeno se slažu s lanenim bijelim haljinama i ravnim sandalama. Ovakvi modeli izgledaju tako dobro i elegantno da se nose čitavo ljeto, ali i nakon njega, a više ne morate razmišljati da ih nosite isključivo na plažu ili bazen.