beskonačne kombinacije

Ovaj dizajn je vječan: Ako ćete ovog proljeća uložiti u jedan par cipela, onda neka to budu mokasinke

21.03.2023 u 06:31

Bionic
Reading

Dobar par mokasinki vječan je komad u garderobi. Ove sezone omiljeni model cipela dolazi u šarolikim verzijama, od kultnih dizajnerskih stilova do nostalgičnih verzija u stilu 90-ih i 2000-ih

Klasični stil cipela koji je najveći sinonim za uvijek poželjan preppy look u svom najljepšem obliku doživljava svojevrsni remiks. Ove sezone u fokusu su zdepaste siluete s potplatima i visokim platformama, privlačnim ukrasima poput velikih kopči do elegantnih metalnih ukrasa i odvažnih boja, od pastelnih do neonskih nijansi.

No, naravno, bezvremenske mokasinke nikada neće iščeznuti iz mode - neki od najsvestranijih stilova uključuju ikonske Penny mokasinke, gipke ravne modele minimalističkog dizajna, a svi dolaze u luksuznoj koži i antilopu.

  • +22
Loaferice za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ako se pitate zašto su ove cipele tako popularne, odgovor je vrlo jednostavan - izdržat će godinama u vašem ormaru za cipele, bilo da ulažite u Guccijeve kultne mokasinke četvrtastog vrha, Pradine odvažne Monolith platforme ili Tod's uvijek sofisticirane ravne cipele fine talijanske izrade. Od bezvremenskih do trendi impresivnih, ovo su najbolji modeli u koje se isplati uložiti ove sezone, a zatim godinama biti u trendu.

Penny mokasinke

Definirane remenom ili 'sedlom' koji ide preko rista, legendarne Penny mokasinke dolaze u smeđoj ili crnoj boji, izrađene od kože ili antilopa, s petom ili ravne. Mogućnosti su uistinu beskrajne, od Saint Laurentove jednostavne crne siluete do dvobojnog stila GH Bassa.

Mokasinke s platformom

Razmislite o klasičnom stilu s dodatkom i posegnite za mokasinkama s platformom. Nedavni modni trend mega platformi pojavio se baš u obliku natikača. Versace, koji je pomogao pokrenuti to modno ludilo sa svojom cipelom Medusa Aevitas, predstavlja crnu kožnu mokasinku za kojom će modni zaljubljenici žudjeti. Gucci, Reformation i Vince također nude jednako upečatljive opcije.

Loaferice s potpeticom

Ništa ne pristaje bolje uz dotjeran poslovni look od mokasina s petom, bez obzira na to je li vaša preferirana silueta blok potpetice od 4 cm ili ona odvažnija od 12cm. Miu Miu verzija inspirirana je klompama i djeluje vrlo svježe za proljeće, , dok će se nenametljivi dizajni s potpisom Totemea i The Rowa divno složiti s chic haljinama.

Ravne mokasinke

Ako ste više tip za meke cipele, ovi modeli će vas oduševiti. Obilježene fleksibilnom siluetom u stilu mokasina i gumenim oblutcima duž potplata, ovi modeli su namijenjene za tijesno pristajanje bez stiskanja ili stvaranja pritiska što bi mogla izazvati strukturirana koža. Iteracije modnih kuća Tod’s, Loro Piana i Koio klasičan su dodatak u ormaru, dok Gianvito Rossi nudi osvježeni pogled na udobnu klasiku.

Mokasinke s debelim potplatom

Od robusnog potplata do pretjerano naglašenih platformi, glomazne mokasinke nedvojbeno su najpoželjniji izgled klasične cipele ove sezone, osobito kada se stiliziraju s čarapama po hladnom vremenu. Pradin Monolith model je kultan, dok su gumeni potplati Stelle McCartney ponovno osmišljeni s velikim ukrasnim kopčama.

Minimalističke loaferice

Minimalistički dizajn savršeno elegantno pristaje uz sve, od haljina do traperica, a ovaj model mokasinki ima identičan efekt kao i balerinke. Odaberite Everlaneove ultra-elegantne mokasinke s mekim uloškom za cjelodnevnu udobnost ili podignite izgled i odite korak dalje s Khaiteovim dvobojnim Pippen dizajnom.

Mokasinke natikače

Lakoću nošenja i obuvanja ovog model praktički je nemoguće nadmašiti. Mokasinke natikače su iznimno udobne, a jednostavno sjajno izgledaju nošene uz suknje, haljine i skraćene traperice. Odaberite bezvremenski stil s Guccijevim mokasinama s ili budite odvažniji i sa stilom odaberite Tory Burch model inspiriran klompama.