STATEMENT OVRATNIK

Ovaj detalj na haljini Kate Middleton nikada nije bio poželjniji, a evo kako ga možete kopirati

07.02.2022 u 15:08

Bionic
Reading

Sve što odjene britanska miljenica Kate Middleton uspijeva odjeknuti u javnosti, brzinom svjetlosti nestati s polica trgovina i nerijetko postati modnim trendom preko noći, kao što je slučaj sa suptilnim detaljem na njezinoj poznatoj haljini

Čak i najmanji detalji stajlinga vojvotkinje od Cambridgea, poput kragne na haljini, inspiriraju na isprobavanje modnoga trika koji haljinama u ormaru daruje kraljevski tretman. U nedavnom posjetu poznatom centru za umjetnost i kulturu u Londonu, Kate je zablistala u dobro poznatoj sivoj haljini od tvida s potpisom britanske dizajnerice Catherine Walker, a koja se ističe detaljem crnoga ovratnika.

Kao i nebrojeno puta do sada, Kate je ovu haljinu stilizirala crnim komadima, a detalj crnoga ovratnika darovao joj je wow efekt koji se lako može imitirati.

Tip ovratnika viđen na haljini Kate Middleton najčešće krasi košulje, a posljednjih sezona ovratnici statement izgleda u pogledu veličine slove za vrući trend na modnoj sceni.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA / JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA / STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Svjesni popularnosti ovog detalja na odjeći, brojni brendovi danas nude različite verzije ovratnika koji će u stajlinzima imati efekt poput ogrlice, podižući ih na novu razinu.