ulična moda

Ova zgodna Zagrepčanka vješto je spojila sve vruće trendove i modne komade koje svi žele u ormaru

16.11.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Topli kaputi i jakne preplavili su zagrebačku špicu, a mekani materijali su među najpoželjnijima. Dokazuje to i stajling influencerice Rite Rumore koja je za šetnju metropolom spojila sve vladajuće trendove

Jedna od poznatijih zagrebačkih influencerica i poduzetnica Rita Rumora, koju na Instagramu prati više od 20 tisuća ljudi prošetala se špicom i svim znatiželjnicima pokazala kako je itekako moguće spojiti sve vruće trendove sezone i pri tome izgledati vrlo chic.

Odjevena u mekane, pletene hlače širokih nogavica, odgovarajući pulover i mekani, 'tedy' kaput Rita Rumora dokazala je kako smeđa može biti vrlo dobar izbor za dnevnu kombinaciju. Modnu priču smeđih nijansi razigrala je crnim combat čizmama koje su neosporivi hit ove sezone te malo, prošivenom narančastom torbicom.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Ove sezone naglasak je na beskompromisnoj udobnosti, a tome u prilog svakako idu i vrlo trendi pletene hlače koje su preplavile ponudu kako luksuznih tako i highstreet brendova te su uspješno s trona smaknule vječne traperice. Osim udobnog kroja, ove hlače ističu se i samim materijalom – pletivo je nezaobilazno tijekom zimskih mjeseci, a proteže se i na tradicionalne pulovere koji pak omogućuju veliki broj kombinacija. Već nekoliko uzastopnih sezona mekani i topli teddy kaputi slove za najpoželjnije, a prema svemu sudeći vladat će i ovih mjeseci, baš kao i combat čizme koje su uspjele zasjeniti baš svaki drugi par čizama.

U svakom slučaju, s udobnim mekanim materijalima teško je pogriješiti, baš kao i sa smeđim nijansama, a ako vam zatreba inspiracija kako sve trendove povezati u chic dnevni stajling, slobodno se poslužite ovom Ritinom kombinacijom.