PRIPREMITE SE NA VRIJEME

Ova tri basic modna komada savršena su za prijelaz iz zimske u proljetnu sezonu

22.02.2023 u 17:36

Bionic
Reading

Modne su zaljubljenice uvijek nekoliko koraka ispred kad se radi o sezonskim novitetima. Upravo na prijelazu iz zime u proljeće suočeni smo s vrlo posebnim stilskim izazovima

Kad se radi o varljivim proljetnim danima na samom prijelazu iz jedne u drugu sezonu, uvijek je dobar savjet tzv. slojevito odijevanje.

A kako bi stajlinzi dobro izgledali, potrebno je osigurati basic komade koji savršeno odgovaraju jedni s drugima.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Da biste uvijek napravili pravi izbor i bili sjajno odjeveni čim krenu topliji dani, imamo nekoliko korisnih ideja i stilskih savjeta.

zagrebačka špica

Zagrepčanke odoljele vjetru i prošetale ludo dobre kapute na današnjoj špici

Pogledaj galeriju

Evo koji su komadi in, a koji out:

Šarene tenisice vs. monokromatske tenisice

Kada je riječ o tenisicama, ovoga proljeća želimo vidjeti samo boje! Šareno, upečatljivo, logotipi... Najvažnije je da tenisice budu efektne. Cool retro modeli tenisica, kao što su Adidas Samba, ali i funkcionalniji stilovi poput onih brenda Salomon, dostupni u velikom izboru razigranih varijanti. Tenisice jarkih boja idealan su proljetni dodatak za podizanje neutralnog izgleda, a ujedno i raspoloženja. Što se tiče jednobojnih tenisica, spremite ih u kutiju i odložite na neko vrijeme - barem zasad!

Svijetli vs. tamni denim

Među proljetnim basic komadima za 2023. godinu su svijetle boje i one koje unose vedrinu i raspoloženje. Komad koji povezujemo s proljetno-ljetnim razdobljem svakako je odjeća od svijetlog denima. Suknja, trendi kulotice ili haljina od denima sjajan su izbor za cool kombinacije, a tamne traperice spremite za jesen ili zimu.

Baloner vs. klasični sako

Nema prijelaznog modnog razdoblja bez balonera. Riječ je o komadu koji bi svi modni profesionalci trebali imati u svojoj garderobi. I nije bitno jeste li više za minimalističke ili statement komade - svatko može naći nešto za sebe. Osim klasične bež boje, popularne su verzije od kože, u jarkim bojama ili baloneri neobičnih krojeva. Možete ih nositi na bezbroj načina, s hudicom, pletenim džemperima, jeansom...