IDEJA ZLATA VRIJEDNA

Ova majica može se nositi na 24 različita načina

08.03.2015 u 15:50

Bionic
Reading

Jeste li ikad imali majicu u kojoj se osjećate toliko ugodno da biste je najradije stalno nosili, a ne biste sigurno imali ništa protiv ni da je imate u više boja? Rješenje za takve modne muke postoji, a riječ je o pravoj maloj modnoj revoluciji čije je ime Morf

Majica nazvana Morf može se nositi na 24 različita načina, što znači da je jedna majica zamjena za 24 majice koje imate u ormaru.

Majica koju je patentirala izraelska dizajnerica Tamara Salem izrađena je od mješavine pamuka s dodatkom poliestera u manjem omjeru. Dizajnerica kampanjom na Kickstarteru trenutačno prikuplja sredstva za komercijalnu proizvodnju majice koju je već patentirala u američkom patentnom zavodu.

Tajna Morf majice je u jednostavnoj dvoslojnoj konstrukciji od laganog materijala, koja omogućuje 'čarobno' mijenjanje boja, kroja i uzoraka u skladu s vašim željama i raspoloženjima.

Salem je za HuffPost rekla da je ideja za dizajniranje ove praktične majice došla gotovo slučajno. 'Htjela sam skrojiti prijateljici majicu za rođendan i imala sam neku ideju da to bude majica s više slojeva, da sprijeda bude crna, a odostraga bijela. No tek kad sam je držala u ruci, shvatila sam  koliko različitih opcija ta struktura nudi', rekla je dizajnerica.

Morf majica na 24 načina

Morf majica nema unutarnju i vanjsku stranu, kao ni prednju ili stražnju. Također dolazi u plavoj, crvenoj i zelenoj varijanti boja, a na sebi nema gumbe, patentne zatvarače, 'čičke' ili bilo kakve komplicirane trake. Kako ćete je nositi, ovisi o isključivo vašem raspoloženju, kreativnosti, ukusu i trenutačnoj modnoj inspiraciji.

'Pristaje na sve. Zapravo ne postoji pogrešan način na koji možete nositi Morf majicu', kaže dizajnerica.