PUN POGODAK

Ova je haljina idealna za plažu, ali i večernji izlazak

06.08.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Lijepa stilistica Olivia Palermo i za plažu ima styling bez greške. Ovaj put oduševila je odabirom haljinice koja je idealna ne samo za plažu već i za večernje izlaske

U društvu supruga, zgodnog njemačkog modela Johannesa Huebla i modnog dizajnera Valentina Garavanija 29-godišnja Njujorčanka pojavila se na španjolskoj plaži u prekrasnoj bijeloj haljini otvorenih ramena s čipkastim detaljima i zvonolikim rukavima koju potpisuje talijanski modni brend Temptation Positano.

Uz ljetnu haljinicu sjajno je kombinirala balerinke Pretty Ballerinas s uzorkom zmijske kože te slamnatu torbu za plažu u plavim i smeđim tonovima i Diorove sunčane naočale s plavim okvirom.

Olivijina bijela haljinica idealan je izbor za dan na plaži, a uz štikle i zanimljiv komad nakita lako se može transformirati u neodoljivu večernju kombinaciju, romantičnu, a opet dovoljno seksi.

Slične haljinice, također iz kolekcije brenda Temptation Positano, Olivia je nosila tijekom odmora u istoimenom pitoresknom Positanu gdje je prije 40-ak godina i nastao ovaj modni brend koji u svojim kolekcijama koristi isključivo prirodne materijale, lan, svilu te čipku sangallo i macramé.

⏰ Vespa time!????⛽️????#speedy #lovethetouchofpink ?? @johanneshuebl

A photo posted by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

A little sea breeze?? ????????????????☀️????????⛵️????

A photo posted by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on