svi je žele

Ova haljina ima sve što jedna žena može poželjeti - laskavog je kroja i chic izgleda

14.06.2019 u 11:59

Bionic
Reading

Kada je brend Reformation lansirao u prodaju neodoljivu milkmaid haljinu cvjetnog printa, slavne ljepotice doživjele su ljubav na prvi pogled

Losanđeleski brend Reformation već dugo je na popisu omiljenih brendova brojnih poznatih trendseterica i zaljubljenica u modu diljem svijeta. Od 2012. kada je bivša manekenka Yael Aflalohas osnovala ovaj brend posvećen ženstvenim i chic kreacijama, pa do danas Reformation je prešao veliki put.

Reformation je danas poznat po ženstvenim i trendi haljinama i bluzama koje obožavaju slavne ljepotice poput Kendall Jenner, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Taylor Swift, pa čak i vojvotkinje Meghan Markle. No jedna haljina s potpisom ovog američkog brenda posebno je zapela za oko slavnim damama.

Riječ je o haljini 'Lacey' koja dolazi u četiri različite boje i veličine cvjetnog uzorka, čija cijena iznosi oko 1,650 kuna, a ima sve što jedna žena može poželjeti - laskavog je kroja i chic izgleda. Osim toga, duboki prorez i srcoliki dekolte osiguravaju i uvijek dobrodošlu dozu seksepila. Ova chic milkmaid haljina midi kroja sa seksi prorezom i romantičnim puf rukavima savršen je ljetni izbor za sve prigode, od večere uz more do ispijanja kave na špici ili pak svečanije prigode poput vjenčanja.

To vrlo dobro zna i najpopularniji model današnjice Kaia Gerber, kćer top modela Cindy Crawford, koja je nedavno zapažena na ulicama New Yorka odjevena u ovu efektnu haljinu u plavoj varijanti.

No nije Kaia jedina koja se zaljubila u haljinu 'Lacey'. Brojne modne blogerice i influencerice zaluđene su haljinom, a nije joj mogla odoljeti ni glumica Busy Philipps, koja je slaba na haljine vintage izgleda kao što je ova trendi milkmaid haljina. Philipps je haljinu nosila na velikom Reformationovom partyju početkom svibnja, a za istu su se haljinu za tu prigodu odlučile i glumice Lili Reinhart, Michelle Monaghan i Zoey Deutch.

  • +8
Milkmaid haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo